Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 38-24

Nowy temat...banalny

Polecane posty

Gość 38-24

Mam głupi problem....aczkolwiek uciążliwy ! Jestem dziewczyną o przeciętnej urodzie, tuszuję niedoskonałości a tym samym delikatnie uwydatniam atuty ubierając się tak jak lubię i jest mi wygodnie. Czasami zwykły t-shirt, jeansy a innym razem bardziej kobieco. Ale w czym problem – otóż mam problem z żonatymi facetami – czasami wydaje mi się, że gdzieś mam w sobie magnez który ich do mnie przyciąga! To nie jest powód do dumy wręcz przeciwnie. Dodam, że mam stałego partnera. Owszem nie zwracam na nich uwagi – tylko czasami to jest zbyt uciążliwe - kiedy po raz kolejny słysze dwuznaczny tekst...

Gość no ja mam tak samo tylko
ja jestem sama.....przyciągam starsych czyli zazwyczaj zonatych bo mówią, ze nie wyglądam na swoje lata tylko na starszą , taką po 30 wiec akurat dl anich :(

to wasza wina - wiem to od psychologa same nieświadomie ich przyciagacie . Co i jak , dlaczego tego nie wiem :)

aleś napisała/łes ;)

no ja takich własnie 40-45 :( a nawet ostatnio zachwycał sie mną pan 50 lat:( p.s. ja mam 24 lata

Gość ktos tu potrzebuje pomocy
jak to nasza wina?????? te glupie rozmowki i dwuznaczne slowka , to niby moja wina????

powiem - skoro przyciagaja nieswiadomie to chyba trudno mówić o winie, nie uważasz? Ciekawe co to za psycholog...

Gość 38-24
No ja niestety tych młodszych w wieku 30-35. Co najśmieszniejsze - kilku z Nich to moi koledzy – i znam ich żony. Także współczuję im z całego serca, że mają takich mężów. Może faktycznie nieświadomi ich przyciągamy – z jednej strony to jest miłe – adorowanie przez innego faceta – każda kobieta to lubi – ale ok. są jakieś granice

Gość Są granice
To twoje majtki. Dopóki ich nie zdejmiesz, jest ok ;)

Gość 38-24
Wcześniej dostawałam sms, że np. X chce umówić się ze mną na piwo etc. A mój partner – strasznie denerwował się – no ale gdzie tu moja wina? Numerami telefonów dawno się wymieniliśmy tak jak to bywa kiedy ludzie zaprzyjaźnią się ze sobą – więc to nie moja wina, że powiedzmy wprost ten ktoś chce się ze mną przespać !

Gość 38-24
no ja mam tak samo tylko no ja takich własnie 40-45 a nawet ostatnio zachwycał sie mną pan 50 lat p.s. ja mam 24 lata heheh widocznie 24-latki są podrywane częściej przez żonatych niż dziewczyny w innym wieku - ja też mam 24 lata :)

mnie to wcale nie cieszy bo faceci w moim wieku albo ci troszke starsi się mną nie interesują bo myslą, ze ja mam około 30 lat:(jestem dla nich tylko fajną kumpleką.... mam powodzenie wsród tych po 30 do 50:(