Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sialallala

pozyczka cyfrowki

Polecane posty

Gość sialallala

Witam. mam pewien problem...obiecalam pozyczyc bratu aparat cyfrowy. Obiecalam go tez pozyzyc kolezance z pracy. Bylam pewna, ze brat wroci zanim oba pojedzie. Problem, ze jakos zle policzylam i ich wyjazdy sie zakleszczaja. Mam problem: wole pozyczyc bratu, jestem z nim zzyta i w ogole...ale co powiedziec kolezance? glupia sytuacja...

Gość sialallala
a ta kretynka to byl apotrzebna tak? rozmowy byly dawno jak nikt nie mial zaplanowanych urlopow dokladnie, kolezanka caly czas mowila, ze leci pozniej, potem zmienila. Ale to ja jestem kretynka tak? chyba za dobra chec pomocy :]

Gość sialallala
nie jest moze tak kosmiczny jak to czy moj facet mnie zdradza bo gada z innymi na gg, ale dla mnie dosc istotny bo nielubie takich sytuacji. Pamietam stara kafeterie, gdzie sie pytalo o kazda bzdure i zawsze otrzymywalo sie szczera odpowiedz ale widze, ze te czasy juz minely iteraz naprawde siedza tu sami frustraci i osoby, ktore patrza jakby tu innym dogryzc a nie pomoc.

ale w czym tu problem? dzwonisz do kolezanki i mowisz, ze aparatu niente bo twoj brat nie zdazy przyjechac. Lepiej jej powiedz wczesniej zeby mogla cos zorganizowac niz zostawic ją dzien przed jej wyjazdem z wesołą nowiną...

jak czytam niektore tematy - takie jak te - to mi sie odechciewa odwiedzania kafe. powiedz jej prwe a jesli to dla Ciebie taki ogromny problem pzycz od kogos cygrwke i pozycz go tej kolezance albo bratu. teraz prawie kazdy ma cyfrowke wec nie powinno byc z tym problemu. ale i tak najlepej powiedz prawde i sobie sa ma pozyczy od innej osoby. a TY na pryszlosc najpierw pomysl zanim zalozysz klejny durny temat

Gość sialallala
wiec: powiem jej prawde, chcialam sie tylko poradzic. Pomylilam sie, wiem, ze wiekszosc uzytkownikow kafe jest nieomylna, ale pomyslcie, ze zwyklym smiertelnikom sie to zdarza. Pomoglam tu wielu osobom, z blahymi czy waznymi problemami. Ale widac o tej godzinie siedza tu same osy. ja juz od pewnego czasu mysle, ze kafe zlazla na psy kompletnie (nie obrazajac psow i normalnych uzytkownikow). A mnie sie odechciewa odwiedzac to forum patrzac na tematy: "obciagnelam z polykiem, on ma zone, co robic?" a nie na normalne pytaia, ktore nie wieja tania sensacja...