Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIVER

Do łóżka na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość No pewnie a na co czekać
? :)

Co sądzicie o pójściu z partnerem na całość już na pierwszym spotkaniu? Upadek moralny czy znak czasów?

Gość to zalezy jak na to spojrzec
jesli to byłby nowo poznany facet to byłby upadek moralny a jesli kolega którego zna sie kilka dobrych lat to znak czasów

Gość 3dd3
Z moim obecnym partnerem poszliśmy do łóżka na 3-cim spotkaniu (wczesniej znaliśmy sie prawie rok - rozmowy przez net). Czy żałuję? Nie... ale dzisiaj już bym tak nie postąpiła - odczekałabym chociaż troszeczkę dłużej - chociaż to nie reguła !

Gość Ksiezniczka84
zalezy co kto lubi i jakie ma poglady ja bym na 1 spotkaniu nie poszla

Gość upadek moralny
ale pewnie zaraz się zlecą pryszczaci onaniści i będą krzyczeć "ja nie jestem pryszczatym onanistą i uważam że to znak czasów" Zwiększa to ich szanse, że kiedyś zaliczą. Niewiele, ale zawsze

ostatnio rozpadla sie para moich dobrych znajomych - byli ze soba okolo 4 lat. poznali sie na imprezie, za duzo wypli i obudzili sie rano razem w lozku - wtedy byli zupelnie sobie obcy ale dluzo razem byli

Gość puszczalskie tak robią
ale normalny facet nie uszanuje takiej co z nim pójdzie za szybko do łóżka i z czasem puści zdzirę kantem

Gość asieńka21
to nie jest dobry pomysł, jeśli to ma być coś stałego na dłużej to taki przygodny seks wszystko by popsuł

Gość to zalezy od sytuacji
nigdy bym nie generalizowała . Różne sa sytuacje , to znak czasów , wszystko zalezy od podejścia i dojrzałości dwojga osób .