Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malin

mydlo siarkowe - jak uzywac???

Polecane posty

Gość malin

jak uzywac tego cuchnidla? umyc normalnie plecy i splukac czy czekac az zadziala? a po kapieli mozna smarowac sie balsamem do ciala? prosze o odpowiedz

nie wiem, co masz za mydlo, ktore cuchnie, ja kiedys uzywalam siarkowego z pilingiem i mialo delikatny ale ladny zapach. mylam tylko twarz - jak naormalnym mydlem nie wiem jakiej odpwiedzi oczekujesz bi niby jak mozna uzywac mydla??

po kapiel mozesz sie smarowac balsamem - jest tez linia kostemtykow z siarka (rowiez balsam) ale nigdy nie uwywalam wiec nie moge polecic

Gość malin
dzieki za odzew, chodzilo mi przede wszystkim o to czy trzeba najpierw sie dobrze nasmarowac i poczekac, by skora sie przesuszyla... i czy mozna sie smarowac balsamem. problem mam tylko na plecach. moje mydlo czuc na siarke, moze przesadzialam ;) z nazwa cuchnidlo ;) , ale na serio moj nos wyczuwa siarke !!!!

Gość malin
po jakim czasie widzialas poprawe na skorze?

Gość w góre hop

Gość kicia1
Ja używam mydła siarkowego już ponad 3 lata i tylko do mycia twarzy.Od tamtej pory nie mam takich problemów z trądzikiem:) Stosuję je tak:-mocno namydlam i chwilę wcieram w skórę a później spłukuję wodą.