Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studio urody q10

Promocje letnie!!

Polecane posty

Gość studio urody q10

Letnie promocje! Żele na stopy french---65 pln Spa pedicure------------70 pln Mezoterapia bezigłowa terapia antycellulitowa 8 zabiegów --1800 pln Opalanie natryskowe, całe ciało z peelingiem---80 pln Zabieg nawilżający HYDRASOIN Germaine de Cappucini --110 pln Koloryzacja włosów Matrix ----------------------------------- 60 pln Lokal klimatyzowany. Parking dla klientów. Profesjonalna kadra. Luksusowe zabiegi w prowincjonalnej cenie! www.q10.com.pl

Gość strylicja
Prosze mi powiedzieć jak długo utrzymuje sie efekt opalania natryskowego?

Gość rosseline
Tydzień temu przecz ytałam ten post i bardzo zainteresowała mnie bezigłowa mezoterapia, bo walcze z cellulitem. Zadzwoniłam do tego studia i już na wstępie byłam bardzo zadowolona z rozmowy, bo pani udzieliła mi wyczerpujacych odpowiedzi i nie naobiecywała gruszek na wierzbie żeby tylko wyciągnąć kasę. Pojechałam tam, a mam trase 30km i byłam bardzo zadowolona, chociaz to małe miasto maja profesjonalne zabiegi, nie zadzierają nosa, bardzo miła i NIENARZUCAJĄCA się obsługa. Parking i klimatyzacja tez jest co mnie zaskoczyło.Przede wszystkim maja tanią \mezoterapię i rozkładaja płatność na raty, więc nie trzeba od razu wpłacać całej kwoty, co mnie zdziwiło , bo zwykle wszyscy najpierw chcą kasę. Skorzystałam z 4zabiegów mezoterapii i umówiłam następne. Byłam tam też u fryzjera jestem super zadowolona i zrobiłam sobie żele na stopy. Dostałam kartę stałego klienta z rabatem 20% i ponieważ miałam urodziny dali mi karnet na darmowe zabiegi za 50 pln! strasznie tam rozpieszczają klienta i to mi sie podoba!!!Chociaz to trochę daleko chyba się przekonałam i nareszcie znalazłam swoja kosmetyczkę.

Gość hurghada
Efekt opalania utrzymuje się ok 3 tyg, a jak uzywa się po kąpieli balsamu z samoopalaczem to dużo dłżej. Ja mam łuszczycę i nie chodze do solarium, byłam na natryskowym 3 razy co 1 tydzień uzywam balsamu z samoopalaczem i jestem 1000 razy lepiej opalona niz ci z solara, bo po natryskowym opalenizna jest jak z nad morza super koloryt!!!! I zapach!!skora pachnie kokosem!!!Polecam!

Gość gorgous
Jak długo trzymają się żele na stopach? Chciałabym sobie zrobić, ale nie wiem na jak długo to starcza.

Gość Pani Malinowa
Ja są dobrze zrobione to nawet z 2 miesiące.

Gość time expert
Ja robie żele na stopy co roku zawsze latem dwa razy raz w czerwcu i raz we wrześniu i mam piękne stopy całe sezon KLAPKOWY.