Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olinienia

co robić?? pomóżcie, pogadajcie ze mną?!!! prosze

Polecane posty

okres mi sie spóźnia juz 5 dzień, uprawiałam sex z chłopakiem bez zabezpieczenia bo miałam dni niepłodne i myślałam ze nie zajde w ciąże! a jednak myślicie że to możliwe? jutro kupie test i zrobie ale mysle ze moze opóźnia sie przez stres i przez to ze ostatnio schudłam około 8 kg w bardzo szybkim czasie? pomóżcie prosze

Ja proponuje nie panikowac tylko zrobic test ciazowy na poczatek, a najlepiej pojsc do pierwszego lepszego laboratorium i zrobic sobie badanie krwi na obecnosc HCG i wtedy masz 100% pewnosci. Takie badanie jest niedrogie - okolo 15-20 zl czyli tyle ile test cizowy. A na przyszlosc lepiej pomyslec o zabezpieczniu, niz pozniej stresowac sie ;)

dzięki :) w takim razie lece jutro do apteki :( boje sie prawdy to jest nagorsze chyba w tym wszystkim!!

to zawsze może być ciąża, ale oczywiście nie musi najlepiej wykonać test i wtedy będziesz miała pewność tutaj trudno wyrokować, nikt na odległość Cię nie zbada stres i szybkie schudnięcie mogą przesunąć okres, jak najbardziej ale seks bez zabezpieczenia, nawet w tak zwane dni niepłodne, może prowadzić do ciąży

no wiem, ale moj facet nie skonczył we mnie chociaz słyszałam ze nasienie zawsze sie moze wydostać ;// wrr

Gość _d_
zadnych konkretow nie podajesz... wrozkami nie jestesmy... niestety... odpowiedz brzmi to moze byc ciaza albo to nie musi byc ciaza... moze od tego ze schudlas sporo ostatnio...

Gość iwka30
wiem co czujesz swietnie cie rozumiem ja sie strasznie balam zrobic ten test bo wolalam zyc z nadzieja ze moze zaraz dostane niz upewnic sie ze nie ma na co czekac zycze przespanej nocy i negatywnego wyniku

Hej witam was :) własnie zrobiłam test ciązowy i wyszedł negatywny!!!! mam nadzieje że niedługo sie pojawi miesiączka :) dzięki wszystkim za dobre rady i słowa otuchy :P