Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

między_piekłem_a_niebem

Pytanie do biorących tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Hej Kobietki!, ja także biorę yasminelle. Od jutra zaczynam drugie opakowania, mam do Was kilka pytań bo zastanawiam się czy przesadzam...czy może któraś z Was ma podobne objawy: - długo bezskutecznie leczyłam się z powodu trądziku. wyleczyłam się w 100 % dzięki lekowi teratogennemu- izotek. skończyłam go brać rok temu, od tamtego czasu nie miałam pryszczy. spostrzegłam, że yasminelle (?) sprawiło , że znów wyskakują pojedyncze... Czy to minie? Czy one już zawsze będą wyskakiwać podczas równoczesnego brania tabsów anty? - od czasu przyjmowania yasminelle cierpię na ciągłe napady duszności i zimna. pewnego dnia wstając od komputera poczułam się tak fatalnie, że nie wiedziałam, czy chce mi sie wymiotować, czy leżeć, czy płakac, było mi tak zle, że w ubraniu weszłam pod lodowaty prysznic... czułam, że on mnie parzy...Z kolei lecąc samolotem , podczas gdy wszyscy podróżni siedzą w krótkim rękawku i narzekaja na brak klimatyzacji - ja zakładam na siebie kolejne warstwy ubrania mojego chłopaka Czy wg Was te obiawy powinnam wiązac z zazywaniem tabletek?

moga sie wiazac, ale niekoniecznie... poczekaj jeszcze troche (bo ewentualne skutki boczne moga trwac do 3 opakowania) i jak nie minie to porozmawiaj z lekarzem:) pozdrawiam;)