Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawinka

Pozytywne myslenie....kazdego dnia

Polecane posty

Gość dawinka

chcem aby ten topik się utrzymał ,codziennie tu zaglądać będę i śledzić rozwój mojego topiku a chodzi dokładniej o to żeby wpisywać każdego dnia same dobre pozytywne słowa przez miesiąc codziennie mogą być marzenia za miesiąc meldujemy się co się nam w życiu zmieniło JESTEM RADOSNA

Gość fajny pomysł
topik dodaję do moich tematów:)

Przylaczam sie ;) Rowniez dodalam topik do \"moich tematow\" :P Zaczynam od jutra ... ;) Milej nocy

Gość magdalenkap
dziś bedę miała piękne sny

Gość swweet
jutro bedzie zajefajny dzien jesli wiara czyni cuda tzrba wierzyc ze sie uda

Gość dawinka
do jutra kochaniutkie do zobaczenia

Gość smutno
Smutno jest dzis, smutno bedzie jutro, pojutrze i ZAWSZE!!!!!!!!!!!!

Gość nie utrzyma sie niestety
juz mase takich bylo... i lipa !!

Gość dawinka
mówisz i masz

Gość donaticzka
dziekuje za ten dzien ze bylam w stanie go przezyc dziekuje ze mam szanse isc spokojne spac i snic ze mam dom

Gość zmotoryzowana
Byłam u fryzjera, mam letnie kolorki i jutro znów będę mieć fajny fryz :) W lodówce czeka ciacho :) W łóżku czeka ciepłe ciałko :) Dostanę stypendium :)

Gość donaticzka
Mam oczy, by widzieć światło, zieleń wiosny, biel śniegu, szarość chmur i błękit nieba, gwiazdy w nocy i ten niewiarygodny cud: że wokół mnie żyje tylu wspaniałych ludzi, Mam usta, mogę pocieszyć kogoś dobrym słowem, Mam wargi, aby obdarować kogoś pocałunkiem, i ręce łagodne i czułe, aby obdarzyć biednego chlebem i pociechą. Mam nogi, mogę wyjść naprzeciw bliźniemu, Mam serce, aby okazać miłość i ciepło tym, którzy żyją w samotności i chłodzie. Bez ciała nie byłbym sobą. Wszystko ma sens. Wszystko ma głębokie znaczenie. Dlaczego więc nie jestem szczęśliwy? Może mam oczy zamknięte? A usta gorzkie? Może moje ręce są tylko po to, żeby brać? Może moje serce skamieniało? Czyżbym nie widział, że zostałem stworzony do radości? "Nie zapomnij o radości

Gość dawinka
przyklad>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ubogi Żyd, właściciel sklepiku, wyznał zmartwiony rabinowi swoje obawy i kłopoty. Oto dokładnie naprzeciwko jego "interesu" powstał wielki supermarket, czyli potężna konkurencja, której nie wytrzyma mały sklepik. Od lat należy ten kantorek do naszej rodziny - tłumaczył i jeżeli stracę klientów, oznacza to dla mnie kompletną ruinę, gdyż do niczego innego się nie nadaje. Rabin słuchał uważnie, a potem odezwał się z namaszczeniem: - Jeżeli boisz się właściciela supermarketu, będzie go nienawidził. I właśnie nienawiść stanie się twoją ruiną! - Co mam więc robić? - zapytał zrozpaczony sklepikarz. - Każdego ranka wychodź na chodnik - odpowiedział mistrz i błogosław swemu "interesowi", aby dobrze prosperował. Potem odwróć się i błogosław tak samo sklep naprzeciwko! - Co?! - nie wytrzymał kupiec - mam błogosławić swego konkurenta i niszczyciela? - Każde błogosławieństwo - tłumaczył uczony mąż - jakie dzięki tobie stanie się jego udziałem, powróci do ciebie. Ale i wszelkie zło, jakie ściągniesz na niego, wróci do ciebie i zniszczy cię doszczętnie. Za pół roku zjawił się ten sam sklepikarz, aby rabinowi donieść, że rzeczywiście jak przewidywał musiał zwinąć swój "interes", ale teraz jest dyrektorem supermarketu i powodzi mu się lepiej niż przedtem!

Hej ;) Wstałam dziś z dobrym humorem, pierwszy raz od dawna ... :P Świeci słońce, pogoda jest śliczna (mieszkam w Olsztynie) ... niedawno wróciłam od fryzjera;) Fakt, nie jestem zadowolona bo zbyt krótko obcięła mi grzywke ale co tam ;) Zaraz jade na zakupy .... ogólnie miły dzień:) To chyba dzięki temu topikowi :D

i ja się przyłączę;) bo choć wakacje...to u mnie kiepsko z tym pozytywnym myśleniem...ale damy radę...,musimy...w końcu już niedługo słoneczko sięodezwie i będzie nas ogrzewało i będziemy radośniejsi...opalni...hehe 1. zjaram się na murzynke;)

1. Mam spoko prace w której własnie siedzę;) 2. Cudownego faceta 3. Zakończyłam sesję w terminie i dostanę stypendium naukowe 4. Po pracy ide na solarium i kupię sobie coś dobrego:)

Gość e podbijam

Klade sie spać z myślą że mam cudownego mężczyzne u boku, który mnie szanuje i kocha:) W środe farbuje włoski ... pierwszy raz;) Bylam dzis na zakupach, miałam kupić spodnie, niestety wróciłam bogatsza o dwtie torebki i kolejną pare butów ... :P:P Tak to juz jest ... Dobranoc pozytywnie myślący ;) Cafelate -> U mnie też bardzo ciężko było z tym pozytywnym nastawieniem, wogóle ta pogoda i brak zajęcia ... na szczęscie niedlugo ide do pracy .. a pogoda pewnie tez niebawem sie pojawi ;)

Gość smutno
Smutno jest dzis, smutno bedzie jutro, pojutrze i ZAWSZE!!!!!!!!!!!!

Gość dsfsf
nie ma to jak pozytywne myslenie, no nie "smutno" ;)

Hej co z wami?? :) Dzis farbuje sobie wloski haha zobaczymy jaki bedzie efekt;) Poza tym wieczorkiem zaczyna sie Liga Mistrzow w siatkowce :) Wiec trzymajcie kciuki za naszych chlopacow :P

Gość ja też dźwigam się
a raczej usiłuję... z dołu głębokiego bardzo. I dziś też farbuję włosy, pasemka sobie robię. Takie na jakie wcześniej bym się nie odważyła. Dziś będą. A co. Już mi wszystko jedno. Mogę wyglądać idiotycznie. Nie dbam już o to.

Hej, tak, tak, kobietki, grunt to widzieć... możliwości. Mozliwości na zmiany, na ruch. Zycie nie znosi zastoju. Kiedy grzęźniemy jak muchy w jednym i tym samym, wtedy przychodzą najgorsze chwile... Życie jest jak zorza polarna: kolory na niebie powinny sie zmieniac i pulsowac, zmieniać cały czas.. Wtedy jest pieknie i jest po co żyć. Jest po prostu ciekawie, az się chce doczekac kolejnego dnia.... :)

HEJ!!! a ja sobie wyjeżdzam na wakacje mam nadzieje, że..tzn. będzie bosko a potem na studia 1 rok, 130 km od domu i znajomych ale będzie ciekawie hmmm, buźka:)

Gość ssscdf y7uy
a ja mam wszystko w dupie nikt mnie nie kocha nikt mnie nie lubi mam wszystko gdzies.........

Gość dawinkaaaaaaa
miało być codzienne meldowanie się a tu co