Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja ja ja ja kara

Zamknięte oczy, znów ta gorycz,choć przeżywałaś to nie raz.

Polecane posty

Gość ja ja ja ja kara

Zamknięte oczy, znów ta gorycz, choć przeżywałaś to nie raz. Wybory rozstania, niespełnione marzenia, kolejny rozdział za sobą masz. Zamknij oczy, nie wracaj do przeszłości. Łagodną dla siebie bądź. Spakowałaś uczucia, nie pierwszy raz… Przecież nikt nie obiecał Ci, że to co najpiękniejsze będzie trwało wiecznie, że z czasem będzie tylko łatwiej. Tego nikt nie obiecał Ci... Gdzie Twoja odwaga, nie jesteś kim byłaś, znów kusić możesz los. Uważaj na znaki, w nową podróż wyruszasz i podnieść głowę moja miła. Zamknij oczy, nie wracaj do przeszłości. Łagodną dla siebie bądź. Emocji żar ostudzi czas, nie pierwszy raz… Przecież nikt nie obiecał Ci, że to co najpiękniejsze będzie trwało wiecznie, że z czasem będzie tylko łatwiej. Tego nikt nie obiecał Ci... Upadniesz i wstaniesz , stracisz i zyskasz nie raz. Uwierzysz i zwątpisz, takie są barwy życia. Zamknij oczy, nie wracaj do przeszłości. Łagodną dla siebie bądź. Emocji żar ostudzi czas… Przecież nikt nie obiecał Ci, że to co najpiękniejsze będzie trwało wiecznie, że z czasem będzie tylko łatwiej. Tego nikt nie obiecał Ci... Przecież nikt nie obiecał Ci, że to co najpiękniejsze będzie trwało wiecznie, że z czasem będzie tylko łatwiej. Tego nikt nie obiecał Ci... Jeden głupi telefon, jeden głupi wieczór, jedna głupia noc rozbiły wszystko… Jeszcze płynie krew układając się w napis koniec Nie musisz mnie kochać. Bardzo chcę żyć, ale nie mam już dla kogo…

Gość sliczny tekst
sliczny tekst

Gość taki prawdziwy
bardzo prawdziwy

Gość juz nawet
juz nawet nie patrzysz tak jak kiedyś.. już pewnie nie czujesz tego.. a myślisz..? wątpie.. przechodzisz..spoglądając niedbale.. ukradkiem chcę Cię zatrzymać.. Twój obraz.. ale po chwili znikasz.. poprostu miłość mnie upiła.. a teraz mam kaca..

Gość mijyf
eh

Gość fajny tekst
..

Gość naprawdę piękne

Gość inna ja...
piękne... ale bardzo smutne:(