Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska istotka

kto z was zauwazyl namiot na plazy?

Polecane posty

Gość ciekawska istotka

ale nie ten z materialu ;) opowiadac, jak to jest ;) 1.zauwazyc takie cos. (do kobiet) 2.miec takie cos a tu wokol ludzie i nie ma ubran. (do facetow)

Gość smigol
hej... miałem takie zdarzenie: przede mną bardzo ładnie ukształtowana pani opalająca się na leżaczku !uwaga! przodem do mnie ;) odległość: 3 m ślicznie rozchylone uda, ładnie odznaczająca się muszelka przez majteczki... no po prostu wymarzony widok... ja na początku leżałem na brzuszku, ale naprawdę nie da się wytrzymać tego zbyt długo bo zaczyna uwierać i boleć oboje mieliśmy przeciwsłoneczne okulary tak więc nie widzieliśmy nawzajem swoich oczu... może szkoda... a więc połozyłem się na boku, przodem do tej pani i w nagrodę za jej pokaz dałem jej możliwość oglądania swojego "namiotu" na co ona odpowiedziała jeszcze szerzej rozchylonymi nóżkami... niestety sielanka nie trwała długo bo przybył do niej jakiś osobnik i pani zmieniła od razu swoje położenie na grzeczniejsze a ja musiałem troszkę ostudzić emocje już tyłem do nieznajomej... pozdrawiam, może kiedyś przeczyta...

Gość stukpuk
odsniezam bo pusto tu...

Gość napoczeci.
sami impotenci na plazy ;)

Gość Jestem kreską przesrałam życie
Ja widziałam, nie był z materiału tylko z folii i sznurków. Było to w okolicach Sarbinowa, na niestrzeżonej plaży.

Gość adkjhf
Ja miałam taką sytuację, wchodząc do sauny, siedział w niej jeden gość który po chwili patrzenia na mnie zaczął się chyba podniecać, bo jego narzędzie stanęło sztywne....Szybciutko stamtąd wyszłam, żeby mu coś głupiego nie przyszło do główki :P

Gość odnisniewzam
puk puk

Gość kto tam nie no skandal
znowu zajęte, ja już wysiadam, główka boli.

Gość no i zaraz
a to kurew :O Ta co te giry tak rozstawiała na widok erekcji tego capa co ty wyżej się zwierzał..... :O :O :O

Gość hej.
to naprawde taka rzadosc na plazy? kobiety nic nie widza moze ;)?

Gość klęknij mu
do miecza!!