Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkeejka

zdjecie

Polecane posty

Gość hejkeejka

Moj facet poprosil mnie jakis czas temu zebym dala mu zdjecie ktore moglby powiesic na scianie w sypialni... nie mam takiego zdjecia a zbliza sie okazja zeby mu dac prezent i pomyslalam zeby zrobic sobie u fotografa np. czarno-biale... ile cos takiego moze kosztowac?

nie lepiej zapytać się fotografa? podać wymiary, inf czy czarno białe czy kolorowe :)

Gość anatol julian nic
Ja Ci zrobię zdjęcie. Całą sesję. Jestem w tym dobry :classic_cool:

Myślę, że najlepszy byłby ładny, artystyczny akt. Wielu zdolnych fotamatorów zrobi Ci go chętnie gratis. Poszukaj kontaktu na stronach poświeconych fotografii arystycznej.

Gość hejkeejka
kurcze myslalam wlasnie o takim zdjeciu jak opisuje dziewczyna... ale boje sie isc do jakiegos fotoartysty ktorego nie znam... mialam kiedys taka sytuacje ze przychodzil facet do mnie do pracy czekal na ulicy i codziennie prosil zebym zgodzila sie pozowac mu do zdjec..nie zgodzilam sie i napuscilam na niego swojego faceta dobrze zrobilam bo potem sie okazalo ze zaden z niego fotograf. wyrywal laski na takie teksty zabieral gdzies.... no coments. Wracajac do tematu do fotografa glupio mi isc bo mieszkam w malym miasteczku gdzie wszyscy sie znaja:( porazka!wiec chyba zostaje mi isc do fotografa po zwykle powiekszone zdjecie moze nie takie jak do dokumentow ale i tak zwykle...

:( a miasto lub miasteczko niedaleko Ciebie? :))) może tam by Ci zrobili takie artystyczne zdjecie? z drugiej strony to jest od nich zawód i taką mają pracę a nie po to aby Cię obgadać... to tak jak ginekolog, dentysta i ksiądz przy spowiedzi... też do nich nie chodzisz w swojej miejscowości?