Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ookjka

czy chodzenie nago w szatni na basenie jest niewłaściwe

Polecane posty

Gość anette1234
*prostaczki

Gość teżmama
A jak mamusi z synkiem czy z córeczką się nie podoba to zakrywać oczy -to są twoje słowa nie moje Może lepiej zebyś tych dzieci nie miała jesli masz im zakrywac oczy,to ty jesteś prostaczkąalbo może prostytutką i golizna na codzień?

Gość anette1234
tak się składa że akurat na złość tobie będę miała dziecko bo jestem w ciąży

Gość anette1234
i to bliźniaczej:-)

Gość anette1234
i na 100% nie przeszkadzało by mi że jak to powiedziałaś jakieś kobiety delikatnie mówiąc będą sie przy nim przebierały. To niby gdzie mają to robić. Pżewrażliwiona jesteś a to chyba jeszcze gorsze dla tego biednego chłopca

Gość teżmama
przebierać sie owszem bo gdzie mają to robić?ale paradowanie w tą i z powrotem z gołą dupą albo rozkraczanie się to już chyba coś nie smacznego,chyba można owinąć się w recznik?pozatym sa parawany.

Gość a fefefefefe
Niewłaściwe Mąż chodzi z córką/4lata/,korzysta z meskiej szatni,a afceci latają w ta i z powrotem z dyndającymi organami.

Gość a co__
jestem w meskiej szatni to sobie chodze... a zabierajac 4 letia corke do meskiej to juz troche przesada... niech jeszcze przyjdzie z taka 15 tka....

Gość teżmama
to gdzie niby tą córkę ma posłać?samą do damskiej?chorzy ludzie

Gość normalne w normalnym kraju
W Anglii to normalne , dzieci czy nastolatki w szatni razem z mama sie przebieraja , same gole dupy;))na plazy to samo .

Gość a co__
do rodzinnej przebieralni,albo z mamusia.....idiotko

Gość teżmama
-do idioty- nie ma rodzinnej przebieralni,a mama chodzi z synem to co ma go przez okno wyrzucić i zrobić sobie córkę?

Gość a co__
do chorej mamy.....wyjedz ze wsi do miasta albo wyslij z tatusiem....

Gość teżmama
ty baranie chyba nigdy na basenie nie byłeś?do tej pory sadzawka,prawda?

Gość a co__
u mnie w MIESCIE jest rodzinna przebieralnie.....idiotko a gdzie tatus??? w delegacji pewnie....jasne...

Gość teżmama
w mieście -chachacha

Gość z marsa jestem
ja co prawda nie mam dziecka, mam 19 lat, nie naleze do pruderyjnych osob ale moim zdaniem na basen chodzi sie zeby poplywac a nie zastanawiac sie czy w szatni bede musiala ogladac kobiety z golymi dupami. Nic na to nie poradze ze mnie to krepuje, dla mnie nagosc to cos intymnego. Wydaje mi sie ze wszytkie kobiety ktore paraduja tam i z powrotem nago, mysla ze maja fajne ciala i chca sie nimi pochwalic. Przeciez wiele kobiet tak przezywa wszelkie wizyty u lekarza ze musza sie rozbierac, zdejmowac stanik, majtki wiec nie widze innego wytlumaczenia... Nie mam ochoty ogladac innych ludzi nago, przciez nagie cialo to cos intymnego, naszego, nie wyobrazam sobie latac z gola katarzyna przy obcych. Aha, znam wiele ludzi ktore byly wychowywane w rodzinach gdzie latalo sie na golasa i wiekszosc z nich teraz prowadzi bardzo wyzwolone zycie:P wiec nie wiem czy to taki dobry pmysl, oczywiscie nie ma co przesadzac w druga strone:)

Gość a co__
trzeba poprostu wprowadzic przepis ze masz 5 min na przebranie sie i potem placisz kare......:P jak wam nie pasuje to sie przebierz i wio do domu.....nie musisz ich ogladac....ktos tam napisal ze faceci tez biegaja....chyba tylko geje

z marsa jestem popieram Cię w pełni, masz rację , zero przymusu ogladania tego co nie pasuje ale jak uniknąć w szatni takich widoków?

Gość
to ciężki grzech :o :o

Gość Dla mnie to jak najzupełniej
zwyczajne. Zostałam tak wychowana, że nagość jest czymś na naturalnym w pewnych miejscach i sytuacjach i ta samo wychowuję moje dziecko :) Chcę, żeby miało świadomość róznic płciowych i róznic w wyglądzie ciała osób w róznym wieku :)

Gość a co__
bryza....poprostu nie patrzec....

Gość a co__
a co to znaczy paradowanie?

Gość z marsa jestem
hehe no glowa w dol prezebrac sie i do domu, ale do cholery basen to przyjemnosc, lubie w spokoju sie przebrac wysuszyc wlosy a nie szybko szybko zeby zaraz mi jakas baba z golymi cyckami nie wyskoczyla. Moja kolezanka zawsze opowiada jakie to babska widziala na basenie mowi o ich piersiach tylkach i nie tylko:) ja nie chcialabym zeby o mnie ktos mowil przy znajomych czy preferuje depilecje czy tez nie:P no smiesza mnie takie kobiety bo widac ze maja kompleksy i probuja sie ich pozbyc bo co za problem isc pod prysznic w stroju odchylic go gdy trzba i wybalsamowac sie w domu na nie rozkraczac przy wszystkich:/

Gość z marsa jestem
paradować--->przechadzac sie tak zeby kazdy widzial:P

Gość a co__
kazdy widzi paradowanie inaczej..... pewnie wiecej niz ty.....

Gość a co__
albo stac wystarczajaco dlugo zeby kazdy cie ogladal.... wy kobiety to jednak macie fajnie...ta wasza wscibskosc,ogladanie innych kobiet(czy ona ma lepsza figure ode mnie,lepsze cycki itd,itp) wlasnie dlatego macie takie problemy..... faceci nie ogladaja sie na siebie bo albo dostaniesz w ryj albo przylepia ci latke geja a to juz gorsze niz zdrada zony:P:P:P