Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heliaszka

Moj facet chce miec zone, wiec dlaczego mi sie nie oswiadcza??

Polecane posty

Gość heliaszka

zapytalam go kiedys czy chcialby miec zone, powiedzial ze tak. jestesmy razem juz dwa lata, mamy dzidziusia. on o slubie dalej milczy. mam sie go zapytac?

Gość to jest bardzo proste...
on chce miec zone ale nie CIEBIE jako partnerke zyciowa!!

Gość heliaszka
super pocieszylas mnie

Gość to jest bardzo proste...
a inny powod ci nie przyszedl do glowy?? chcesz stracic faceta to go dalej molestuj!! facet chce sie kiedys ozenic (z toba lub nie) ale JESZCZE NIE TERAZ!!

Gość zaja.pl
to moj jeszcze lepszy wszystkim opowiada ze my nazeczeni ..................ale mnie o tym nic nie wiadomo mnie o zdanie nie zapytal

heliaszka - powinnas z nim spokojnie porozmawiac . w koncu macie dziecko , szczera rozmowa powinna rozwiac twoje watpliwosci.

haliaszka nie zadawaj tutaj takich pytań bo zaraz Cię zjadą. Siedzą tu same beznadziejne babsztyle!! Lepsze rady uzyskasz na forum operacje plastyczne niż tu!!!!!!

Gość heliaszka
planujemy kupno mieszkania, on zawsze mowi ze co jego to moje, albo co bedziemy robic na starosc. moze potrzebuje wiecej czasu:(

hmmm... 2 lata i dziecko to chyba dość czasu.... Nie dziwne, że chcesz wiedzieć na czy stoisz. Po prostu ZAPYTAJ GO. Ale nie w formie pretensij czy kłutni, i nie wtedy, gdy się gdzieś spieszycie. :-)

Gość elyska27
POROZMAWIAJ Z NIM!!! dziwi mnie dziewczyny ze zamiast do swoich facetow isc i zapytac to pytacie obcych na forum....widac odrazu ze wasze zwiazki sa beznadziejne bo nie potraficie ze soba rozmawiac..... rozumiem ze rozmowa na kazdy temat nie jest mozliwa na samym pocztaku zwiazku ale juz pozniej powinno sie rozmawiac o wszytskim a przede wszystkim o swoich obawach!!!! co w tym zlego ze zapytasz prosto z mostu jakie ma do ciebie zamiary???skoro nie pytasz bo boisz sie jego reakcji znaczy sie ze wasz zwiazek nie jest stabilny i trwasz w zwiazku w ktorym nie jestes jego pewna.... to czy zapytasz sie czy nie napewno nie wplynie na to ze cie zostawi z tego powodu.....bo jesli bedzie chcial odejsc to to zrobi czy tak czy siak..... pytaj!!!pytaj!!!i jeszcze raz pytaj!!! w zwiazku liczy sie szczera rozmowa na kazdy temet!!!!

Gość elyska27
dziewczyno co ty pleciesz??ta wypowiedz mnie zalamala...... "to jest bardzo proste... a inny powod ci nie przyszedl do glowy?? chcesz stracic faceta to go dalej molestuj!! facet chce sie kiedys ozenic (z toba lub nie) ale JESZCZE NIE TERAZ!!" co znaczy molestuj dla ciebie????to ze ona chce wiedziec jakie on ma wzgledem jej plany????dziewczyno z takimi radami to sie lepiej schowaj!!!co ty myslisz ze jak go spyta to on ucieknie???jesli nawet tak bedzie to bedzie znaczyc ze miał "gdzies" ten zwiazek i tyle....ja wolalbym wiedziec na czym stoje niz łudzić się dalej....i oby za duzo nie wypytywac bo się chłopak wkurzy u zwieje!!!???co za idiotyzm...... albo chce z toba byc albo nie...niech sie okresli!!