Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenka.23

Jak nakladac samoopalacz??

Polecane posty

Gość helenka.23

Chyba niestety bede muiala zastosowac:( czuje sie i wygladam strrrasznie blado niestety opalanie mi nie wychodzi i nie lubie a poza tym nie mam gdzie i jeszcze do tego mam swieza blizne ktora musze wciaz oslaniac:(omijajac juz ze opalanie niezdrowe:P:P kupilam sobie balsam brazujacy ale jakos dziwne mazy mi sie robia:/ na twarz kupilam z garniera ten brazujacy i wogole nic nie widc a zuzylam juz prawie cale opakowanie:/ takze postanowilam moze kupic jakis samoopalaczmoze w sprayu i mam pytanko jak to cudo nakladac zeby nie wygladac jak pomaranczowy idiot i nie miec strasznych smug?:( kiedys wlsnie mialam przygode z samoopalaczem i srasznie wspominam: zrobilam peeeling ogolilam cialo i nakldalam to cholerstwo chyba z godzine jk rano sie obudzilam to myslalam ze upadne pelno smug nierowno poprostu ohyda hmm nie wiem co zle robie ale to bylo jakies 4 lata temu to moze te stare samoopalacze jakies lewe byly:P:P mialam z avonu bronze czy cos takiego..aha no i nie moglam tego zmyca po 2-3 diach mialam okropne plamy i w lato chodzilam w dlugim rekawie buuuuu ma ktos jakas rade????bede wdzieczna

najpierw zrob porzadny peeling z sola i oliwka. sol \"wyrowna\" naskorek a oliwka da \"poslizg\" pomocny przy nakladaniu. najlepiej zaloz rekawiczki gumowe to nie bedziesz miec zoltych dloni. pozdrawiam :)

Gość helenka.23
a co ze stopami i dloniami??:(oraz z plamieniem ubran?:(

stopy i dlonie nigdy mi sie nie odrozniaja bo opalaja sie samoistnie. dlonie caly czas wystawione sa na slonce. podobnie stopy latem.

jesli chodzi o plamienie to ja uzywam samoopalacza z lrp i nie plami ubran. musisz wybrac cos co nie plami.

Gość niebieskooookaa22
ja też mam samoopalacz z LRP ;) autohelios ja smaruje nim tylko twarz i szyje, dokolt- jednak zanim to zrobię , to robię :P peeling a potem krem nawilżający albo maseczkę, za jakiś czas jak mi się wchłonie dopiero wtedy wsarorywuję samoopalacz a do ciała- to napewno jeżeli nei całe ciało, to rpzynajmniej kolana i łokcie posmaruj balsamem nawilżającym

Gość helenka.23
a gdzie mozna kupic ten samoopalacz i jaka dokladna nazwa??:)i jak czesto uzywacie samoopalaczy??ilerazy na miesiac?aha i jak np naloze samoopalacz i za kilka dni zacznie schodzic to znow peeeling i od nowa nakladac??wtedy to napewno smugi beda:(bo raczej chyba pelingiem nie da rady usunac z calego ciala ronomiernie:(

autohelios La roche posay dostepny w aptece. zadnych smug nie zauwazylam gdy sie zmywal. uzywalam najpierw 3 dni pod rzad a pozniej w zaleznosci od potrzeby. teraz nie uzywam bo slonce opala :) pozdrawiam

Gość helenka.23
i jeszcze prosze o cene:)

Gość niebieskooookaa22
La roche posay Autohelios samoopalacz do kupienia w aptece- tylko droższy niż te w drogerii :( chociaż z koloru byłam bardziej zadowolona z Avene samoopalacz- tlyko mnie zapychał chyba, więc do niego boję się wrócić :) no z raz, albo i z dwa razy w tygodniu peeling ciała i buzi... znowu rkem nawilżający i na końcu samoopalacz- przynajmniej ja tak robię czyli tak z dwa razy w tygodniu samoopalacz ja na ciało używam brązującego Garniera najgorsze sa okolice szyji i dekoltu- nie zawsze udaje mi się ochornić przed lekkimi plamami :o