Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agakkk

Wozek bebecar.Co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość
Witam. Ja mam zamiar kupić wózeczek Bebecar Stylo Class Prive Luxury ( ten z zaokrągloną budą). Ma ktoś go może w wersji żakardowej? Chcę właśnie w tym materiale zamówić, kolor róż. Czas oczekiwania ok. 1-1,5 miesiąca. Jest on szyty na zamówienie i idzie aż z Portugalii. Jest obłędny ! Może ktoś posiada i mógłby sie podzielić uwagami?

Gość szczesliwa1991
Posiadam bebecar'a stylo class 307 granatowy z białymi kołami i powiem tak: cała ciążę marzyłam o tym wózeczku wpatrując się w foty na necie teraz jeżdżę nim 6. mies. i zaczynam dostrzegać minusy:( plus to to że przez pierwszych parę mies. zanim koła pomimo szorowania wybielającym proszkiem nie zżółkną jest naprawdę piękny, koła skrętne chodzą do dziś bez zarzutu, system easylock to najlepsze co mogli wymyślić ogólnie jest solidny dobrze się prowadzi. A minusy to to że trzeba baardzo uważnie jeździć by przypadkiem nie przytrzec kół ponieważ chrom schodzi błyskawicznie i nie mówię tu o "feldze" tylko o odstającej części środkowej koła nie zwracałam na to uwagi i teraz praktycznie nie ma tam chromu, białe koła to jakiś koszmar zimą po śniegu-wręcz śnieżnobiałe, ale odwilż, błoto, kałuże a potem piach i nawet szorowanie im nie pomoże, poza tym wcześniej Pan pisał o spacerówce że jest malutka-potwierdzam, mój Synek ma pół roczku a już z rozłożeniem spacerówki do spania jest problem i najgorsza-parasolka...masakra tyle kasy za coś co nie trzyma się stelaża tylko przechyla na bok w końcu opadając całkowicie pionowo to wielka przesada...podsumowując: gondola bebecar tak sprawdza sie w 100%, spacerówka już nie przynajmniej nie za taką kasę

Gość gość
Ja mam starszy model tracker, bo mój pierwszy synek ma już swoje lata. Wózek jest niezniszczalny, ma dużą gondolę i spacerówkę, dziecko siedzi wysoko, nie wdycha kurzu z ziemi. Wszystkie elementy można łatwo zamontować i dobrze się trzymają. Łatwo go utrzymać w czystości, bo poza budką i zewnętrzną wyściółką gondolki, wszystko można wyprać w pralce.

Gość gość
Ja kupilam style at ( ten bez skretnych kół ale pompowane) i bylam bardzo zadowolona, zostawilam do drugiego dziecka bo nadal jest jak nowy. Oprócz wagi ( ale one wszystkie maja podobna,dla mnie 3-4kg mniej to zadna roznica, i tak jest to nadal ciezki wózek) wszystko na plus. Na duży plus! Brakowalo mi tylko skretnych kol, wiec teraz dokupilam stelaż 3 kola piankowe, przednie obrotowe i mam dwa wygodne stelaze, na co dzien uzywam tego ze skretnym kolem, a do mieszkania wnoszę tylko gondole. Dziecko czesto spi w wózku na balkonie wiec wtedy uzywam tego z zawieszeniem paskowym bo fajnie buja i mały dluzej spi. Ogólnie najlepsze wózki tego typu, kuzynka miala xlandera - w porównaniu z bebecarem gorsza półka wg mnie. No ale najlepiej porownac w sklepie.

Ja korzystam z Stilo's i jestem zachwycona....gdybym miała wybierać jeszcze raz na pewno bym go kupiła...teraz przeskoczyliśmy na spacerówkę..i super się sprawdza..także jeśli chodzi o mnie polecam. Jest wart swej ceny....mały go uwielbia.

Gość TataGość
5tyś żeby dziecku było wygodnie? Ha ha ha dobre. I tak będzie ryczeć w gondoli bo nie lubi nieba oglądać a już na pewno nie wyściełania budki, czasem nawet może się okazać że gondola będzie 3x użyta jak się trafi w niewłaściwy okres w roku. Do tego spacerówka często okazuje się za ciężka i ludzie szybciutko kupują parasolki... A potem takie wynalazki jak ciężki Mutsy próbują na aledrogo upchnąć... Kochani waga, waga jest najważniejsza. Docenicie to jak trzeba będzie wózek ciągnąć na śniegu albo na plaży. A jak już wnosić do 4piętrowca to w ogóle katastrofa. Parasolka zagości u Was prędzej niż myślicie. I tu należałoby przyjrzeć się wygodzie, bo niektórzy kupują takie parasolki że dzieci poskręcane w nich leżą...