Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ganesa

chce otworzyc solarium

Polecane posty

Gość ganesa

czy jest w poznaniu i okolicach wynajem łóżek?ile kosztuje taki interes?

Gość hehehehhe
Myslisz ze ktos ci tak ladnie krok po kroku opisze Ci jak zoragnizowac takie przedsiewziecie ?

nie slyszalam o wypozyczalni łóżek:) mieszkam w Poznaniu znajoma ma solarium i za 1 nowe łóżku placila ok 75 000zł

Gość ganesa
nie zorganizowac,moze ktos wynajmuje i przy okazji sie zareklamuje /jak ladnie sie zrymowalo/;-)

Gość ganesa
kiedys czytalam takie ogloszenie w glosie,o wynajmie lozek,niestety nie moge znalezc,w swarzedzu podobno byla tez taka firma,ale gdzie i czy jeszcze jest nie wiem

Gość Podjarany paprze smarami
Ja ostatnio wzbudziłam na sobie mojego psa 3 letniego RODWAILERA Bakusia w okresie jego wzmożonej chcicy czyli w okresie świąt Bożego Narodzenia bo w tym okresie psy mają największą chcicę. Wcześniej trzymałam go na głodzie seksualnym przez półroku pilnując aby przez ten czas ani razu nie wydał smarów. Po tak długim okresie pies miał taką chcice że jak go do siebie dopuśćiłam sunął ze dwa razy w mój rów i doznał bardzo silnego stanu zacietrzewienia wydalając tyle smaru że zapaskudził mnie w pieruna. Do tego wył z podniecenia które po tak długim okresie głodu seksualnego było tak silne że trwało okolo 10 minut a pies siorpał smarem jak poj**any. Jak się wznieciłi wyspermil to ze mnie zlazł a ja przez tydzień nie mogłam domyć siebie tego sluzu a kijanki zapchały gęstą galaretą moją jaskinie !!!

Gość gestappoo
super

Gość ganesa
i nikt nic nie wie?:-0

Gość oooooooooooooo
:-8 :-^