Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadal walcząca

HOMEOPATIA SKUTECZNA METODA W WALCE Z TRąDZIKIEM?

Polecane posty

Witajcie :* już jakieś 3 miesiące lecze sie homeopatycznie .Postanowiłam przejść na tą metode leczenia po tym jak dermatolog zaproponowała mi Diane 35 .Byłam przerażona .Wielokrotnie spotkałam się z opiniami że po tych hormonach trądzik wraca ze zdwojoną siłą.postanowiłam nie ryzykować i stad właśnie leczenie homeopatią jestem ciekawa czy ktoś z Was wyleczył się z trądziku w taki właśnie sposób

🖐️ Ja wlasnie skonczyla pierwszy listek Diane.Z wiekszosci forum mozna smialo wywnioskowac,ze tradzik wraca osobom,ktore dlugo przyjmuja te tabletki,lub takim ktore mialy tradzik nie o podlozu hormonalnym. Dlatego po pol roku mam zamiar zrobic przerwe i zaczac brac te kropelki homeo 🌼

Sa osoby,ktore braly diane i potem te kropelki i im tradzik nie wrocil.A odnosnie Diane to juz widze minimalna poprawe z czego sie niezmiernie ciesze

Gość nie żartuj
BŁAGAM, przestańcie z tą homeopatią ! To jest naciąganie naiwnych ludzi, bez obrazy. Poczytaj sobie o podstawach metody, teorii "pamięci wody" i kolejnych rozcieńczeń, jak zrozumiesz, to się uśmiejesz ;) Równie dobrze, możesz wyleczyc się wodą z cukrem, jesli wystarczająco mocno uwierzysz. Jestem chemikiem, więc wiem, co mówię. Pozdrawiam 🖐️

Gość Elilka 27
Jak jestes chemikiem to się dalej truj chemią a tym którzy chcą próbować homeopatii daj spokój. Ja też miałam problemy zdrowotne i homeopatia bardzo mi pomogła a lekarze tylko tabletkami by ludzi truli a aptekarze na ty najwięcej zarabiają.

Gość modne dni
Do nadal walcząca: Jakie leki bierzesz?

Ja się leczyłam homeopatycznie. Po latach walki z trądzikiem - antybiotykach, maściach, nie miałam nic do stracenia. Zaczęłam w październiku 2006- kropelki, granulki, nakłuwania. Trochę wrócił problem w kwietniu- na jakieś 2, 3 tyg. Od maja nic nie biorę. Jest ok.Poza tym za radą lekarza homeopaty- nie jem słodyczy ani żadnych produktów z mleka krowiego. Boję się ,że znowu wróci.

Gość nadalwal walcząca
do przeciwnika tej metody: wes chlopie sie uspokój i zrozum ze to naprawde pomaga a uwierz mi probowalam juz wielu rzeczy!! co do leków to biore hepar sulfuris 9 ch 15 ch 30 ch eugenia jambolana 9 ch (super na ropne pryszcze), traumell's tabletki