Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siedze i mysle

CO TO MOZE ZNACZYC?

Polecane posty

Gość siedze i mysle

ostatnio odezwal sie do mnie moj byly na gg, pogadalismy tak normalnie, potem przyslal mi pare smsow liczylam ze chce wrocic, ale juz 3 dni milczy, teraz siedzi na gg i juz sie nie odzywa co mam robic?

Gość ehhhhhhhhh
a Ty chcesz do niego wrocic?

Gość siedze i mysle
myslalam ze jeszcze cos z tego moze byc, skoro dalej ma moj nr gadu tel, no nie?

Gość takatamlaska
Popieram Nie wchodż drugi raz do tej samej rzeki...ja już się topiłam nie raz przez to!

Gość ehhhhhhhhh
ja tez mam podobnie i z czasem zaczyna to meczyc..chyba najlepiej wyjasnic cala sytuacje od razu albo po prostu usunac nr i bedzesz miec spokoj

Gość siedze i mysle
ale to juz nie jest pierwszy raz:( on np odzywa sie mowi ze mnie nadal kocha, a potem ignoruje:(

Gość jarząbek zielonogórski
Też mnie zastanawia, co to może znaczyć...

siedze i mysle -> to że ma twój nr kom i gg to chyba nie znaczy że chce do Ciebie wrócić.. ?? i popieram zdanie innych że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki pozdrawiam :)

eee, to tani chwyt.. zawsze jak sie cos w zyciu nie uklada albo jak jest gorzej, to zawsze wraca sie do osoby kótra nas kiedyś kochała, a może nadal kocha by po prostu egoistycznie się ogrzać.... To świetny sposób by poprawic sobie humor. Gdybys sie nie odzywała albo ignorowała go, facet najprawdopodobniej zacząlby szaleć , bo nie dostałby swojej dawki leku, lub zamilkłby na dobre, by poszukac tego gdzie indziej... Wniosek jest jeden: raczej o nic powaznego mu nie chodzi, i myśli tylko o sobie. Pozdr.

Gość siedze i mysle
no a co innego to moze znavczyc/? jak ja z kims zrywam to kasuje numery...

Gość siedze i mysle
o kur.... Ikebana pojechalas po calosci... a to gnoj z niego

Gość takatamlaska
To jest dokładnie tak jak pisze ikebana---też czasem w chwili słabości chciałabym mieć przy sobie byłego,bo np był zawsze gdy było mi smutno,bo przytulił...itd ale zdrowy rozsądek wygrywa...nie ma co się przejmować.Gdyby chciał wrócić to by to zrobił.Może szuka jakiegoś dowartościowania...! Daj sobie spokój.Tylu facetów na świecie!

nie, to nie chodzi o to że jest gnojem. Jest człowiekiem, po prostu, słabym , jak widać... pokaz mu że jestes silniejsza. na co ci takie nieczyste gry..? jesłi nadal cos do niego czujesz to mówie ci; w twoim dobrze pojetym interesie jest zerwać całkowicie kontakt i nie pozwolic mu sie rozpieprzać psychicznie. Jedno i drugie boli, wiec w sumie wybór - nie wybór.. Ale lepiej dla ciebie jesłi wybierzesz ból rozstania, on kiedys minie, a ból wynikjacy z jego przerywanej obecności może sie ciagnąc latami... szkoda łez.