Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magisterka_

co w prezencie z okazji obrony mgr?

Polecane posty

Gość magisterka_

Poradźcie mi proszę co można dać świeżo upieczonemu magistrowi? Może są jakieś gadżety na taką okazję? Zupełnie się w tym nie orientuję. A moze sami daliście jakiś prezent który okazał się trafiony? Proszę o opinie.

Gość magisterka_
jakies pomysły?

Gość a może natan
sama sobie kupiłam sukienkę

ja nic takiego od nikog nie dostałam, ale za to przed moją obroną chciałam aby mój promotor patrzył na mnie przychylnym okiem, więc zaniosłam mu koniaka, ale jestem blondynką i zapomniałam z tej torby co był alkohol wyjąć mojego wcześniej upitego sprita. I facet dostał wódę z upitym spritem. Skapnęłam się po obronie i już nigdy nie pokazałam mu się na oczy.

a czy to cos szczególnego?jakies swieto? jakie? mgr ci u nas jak psów a na zmywakach jeszcze wiecej

Gość magisterka_
zależy jak na to spojrzeć, jeśli magistrem zostaje ukochany to chcialabym mu dac jakiś symboliczny prezencik. Moja koleżanka np. po ukończeniu politechniki dostała kask na budowę i bylo to bardzo sympatyczne, całą impreze w nim chodziła :) Moze z tej okazji kupię jakiś fajny trunek, podzielny przynajmniej i może też mi się dostanie kapkę ;)