Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studientka

WYŻSZA SZKOLA HUMANITAS SOSNOWIEC

Polecane posty

Gość studientka

Proszę o opinie na temat tej szkoły. Szczególnie interesuje mnie administracja.

Gość studientka
halllooooooooo

Gość jak kapitalizm to kapitalizm
hej jestem absolwentką tej szkoły, skończyłam wprawdzie zarzadzanie ale mam parę uwag. Po pierwsze organizacja uczelni lezy (dziekanat, dział rozliczen , kwestura). Niech Ci nikt nie mówi, że tak jest wszedzie bo nie jest!!!!!! Mnie nie wypłacili jeszcze całego stypendium, ale jak ty wiszisz im jakies pieniądze to lepiej strzel sobie w łeb (nie podpiszą obiegówki, nie zdasz indeksu). Kiedyś siedzialam prawie godzine w punkcie rozliczen bo baba nie umiala przeczytac z kompa, ze wszystko zaplacilam!!!!!!!. Jeśli chcesz studiować prywatnie polecam Katowice (GWSH, Zietek).

Gość studientka
podnoszę temat wypowiedź pani powyżej mnie troszeczkę załamała:O

Gość gość
Konczylam Humanitas w zeszlym roku, kierunek zarzadzanie. Z czystym sumieniem polecam te uczelnie. Wysoki poziom, swietni wykladowcy, panuje przyjazna atmosfera. A najwazniejsze - po studiach od razu znalazlam prace. Teraz w WSH studiuje moj brat :)

Gość gość
Do czego to doszło, żeby te wyższe szkoły tego i owego reklamowały się w tak prymitywny sposób.

Gość gość
Spoko uczelnia, miałem co prawda wybrać coś bliżej, ale dojazd jest ok. W przerwie gramy tam z chłopakami w michały :) Co do poziomu - uczyć się trzeba...

Gość Baha
Hello, szukam osoby studiującej na w/w uczelni, mam do zaoferorowania 2 x kupon na darmowy semestr (dowolny kierunek, semestr i rok studiów) do odsprzedania za połowę ceny, w efekcie semestr miałby ktoś za połowę ceny. Pytam, bo po rozważeniu sensu podejmowania kolejnych studiów stwierdzam, że tego nie chcę, nie jest mi to potrzebne. Kupon jest pewny, z pieczątką uczelni, różnicy im nie zrobi kto go wykorzysta, a komuś może to ulżyć w kosztach. Kupując 2 kupony, ktoś może mieć 2 semestry w cenie jednego. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany, proszę o odpowiedź, pozdrawiam.

Gość gość
Witam, proszę o kontakt na maila ak_jan@interia.pl Nie podała Pani swojego maila, a jestem zainteresowana Pani ofertą i chciałabym się czegoś dowiedzieć. Pozdrawiam, Kasia J.

Gość Daniel P
Myślicie, że prawo w 3,5 roku jest do zrobienia? Chodzi mi o to, czy nawał materiału nie spowoduje braku czasu na cokolwiek. Poważnie zastanawiam się nad studiami w Humanitas. Nie ukrywam, że bardzo odpowiada mi skrócony tryb, ale obawiam się, że nie dam rady... W końcu do przerobieia jest identyczny materiał jaki na innych uczeliach robi się przez 5 lat, a i tak jest bardzo ciężko. Od razu mówię, że nie interesują mnie opinie typu: nie warto, uczelnia prywatna nastawiona na kasę, etc. Nie dostali by zgody na prowadzenie tego kierunku gdyby program miałby być okrojony.

Gość gość
Danielu, jest do zrobienia, wszystko się da :) Owszem, bardzo ciężko jest pogodzić studia z pracą, wiele czasu pochłania nauka. Ja nie mam wyboru i muszę pracować na cały etat, zakuwam więc po nocach, ale jakoś daję radę i teraz jestem na III semestrze. Nie ma łatwo, ale polecam.

Gość Marek Q
Widziałem, że mają tam ELEKTRORADIOLOGIĘ i prawo! ;] Ładnie, nie wiedziałem, że uczelnie tego typu też mogą sobie na to pozwolić... Niemniej na forach zdecydowanie przeważają pozytywne opinie na temat Humanitas, co ułatwiło mi wybór.

Gość gość
Jestem studentką studiów zaocznych na kierunku Elektroradiologia. Zadowolona!!! Po pół roku studiów już piszemy różne praktyczne prace oraz mamy spotkania ze znanymi osobami medycznymi.

Gość gość
EJJJJJJJJJ!!!! XD ONI MAJĄ WYDZIAŁY W CZECHACH?!!! Spoko XD

Gość gość
ja w ogóle myślę, że Humanitas jest spoko i wszystkim polecam. W tym roku skończyłem studiować zarządzanie i żałuję, że nie załapałem się na krótszą organizację studiów na licencjacie, ale skorzystam z tej opcji, kiedy wrócę na magisterkę. Póki co chwila odpoczynku od nauki :D