Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dementia

Lusi, czemu chcesz odejść ?

Polecane posty

Figaa, dziękuję :) 👄 Brat, na pewno będziesz wielki i popularny,wszyscy będę Cię tu kojarzyli i szanowali :P Kulaj,stańczyka to chyba każdy kojarzy.Wielbiciela,Rolnika,Perłę.,Papierowe_Nożyczki ....

Gość Ja wiem czemu
Lusi po prostu nie może pogodzić się z tym, że Ona - posiadaczka największej ilości wpisów na Kafe - niedługo straci tę lokatę na rzecz pozdro600, która to zbliża się do niej wielkimi krokami. Nie mogąc się z tym pogodzić, Lusi zdecydowała się oddać swe forumowe życie walkowerem 😭

Lusesita jak mnie przescigniesz pod \"tym\" wzgledem, to wtedy \"odejdz\" dopiero;) :D

o w mordę ! Ile lat temu to było? Kojarzę stamtąd tylko : Lusi,Maalutką,Margarittę,Przedłuzacza(chyba celowo pisze się Przedłurzacza),Gorrrącą25,Rolnika,Myrevin.....

Tam się cały czas te same niki powtarzaja:O te oskary były przyznawane tylko na erotycznym czy na całej kafeteri?

to byla chbya pierwsza edycja oscartow no raczej tylko oscary osobistosci dzialu erotycznego;0

\"Ale to już było i nie wróci więcej I choć tyle się zdarzyło to do przodu Wciąż wyrywa głupie serce Ale to już było, znikło gdzieś za nami Choć w papierach lat przybyło to naprawdę Wciąż jesteśmy tacy sami...\"

Setunia a ty jak dlugo jestes na forum? Bo postow nastukalas w cholere i troche. :D Perla jaki byl Twoj poprzedni nick i czemu zmnienilas jesli mozna wiedziec?:)

Lusi a to chbya juz cos zaczyna mi sie przypominac:D Figaa ja juz nie pamietam ale nie tak strasznie dlugo bo jakos ponad 2lata jak nie mniej;)