Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziki kasztan

Farba do wlosow Joanna Naturia - prosze o rady

Polecane posty

Gość Dziki kasztan

Witam kupilam farbe do wlosow Joanny "Color Naturia" Czy ktoras z Was uzywa jej? Czy jest dobra? Slyszalam od znajomej ze mimo niskiej ceny farba jest naprawde dobra .... licze na wasze wypowiedzi

naprawde rewelacyjna:) 2 dni temu zafarbowałam na kolor palonej kawy ;) wyszło cudownie;) jezeli chcesz przesle nawet fotki;) ja jestem naprawde zadowolona;)

Gość blondwiol
ja używam odcień blond "Szlachetna perła" i jestem bardzo zadowolona. Włosy po tej farbie są miękkie, mają kolor taki jak na opakowaniu i nie śmierdzą amoniakiem jak po niektórych farbach. Jak na tak niską cenę (ok. 5,50zł) jest to produkt dobrej jakości. Na razie nie zamierzam zmieniać tej farby na inną

Gość viodora
sluchajcie, zawsze używalam loreal'a albo chodzilam do fryzjera. Sposobal mi się jeden odcień joanna naturia,ale przeraża mnie cena... czy na pewno to dobra farba ? Nie dostane uczulenia ? Może lepiej nie ryzykować ? (mam alergie)

Gość Dziki kasztan
A czy ktoras z was uzywalam koloru "Dziki kasztan" ?? :) JAk wyglada na wlosach??

viodora- mnie zawsze po innych farbach tak głowa swędziała ze musiałąm zmywac po 30 minutach bo nie umiałam wytrzymac, po tej farbie nic! byłam w szoku, w dodatku nie miałam zafarbowanej skóry ( jedynie na rękach troszkę ale łatwo dało się zmyc zwykłym mydłem). Mowie wam jak dla mnie rewelka:) sama sie bałam czy ta farba nie zniszczy mi włosow , patrzac na cene czułam obawy , gdyz zawsze kupywałam loreala lub garniery.... szkoda przepłacac, na dodatek włosy sa chyba bardziej lsniace niz miałam , przynajmniej takie odnosze wraznie:)

Gość UbraniaKosmetykiBizuteria
Zapraszam Cię do wyjątkowego butiku dla dziewczyn, super ceny na wiosnę! Zobacz sama moje aukcje: http://tuttifruttistyle.ibutik.pl/