Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melissag

Taśmy rydzyka i afera leppera

Polecane posty

Gość melissag

Myślę że to wszystko spreparowała PO i michnikowszczyzna by obalić legalny rząd w Polsce. Zniszczyć duchownego który tyle zrobił dla polski i polaków i zniszczyć Leppera ministra i wicepremiera chcącego wyciągnoć rolnictwo z dołka a w tle ataki wsciekle na pis. Po i michnikowsczyzna jak zwykle antypolska jak to ma w zwyczaju ale czego sie spodziewać po żydostwie i agentach oplacanych przez srodowiska pro niemieckie i samych n iemców.

Gość upandal
chyba w tworkach uciekł któryś z pacjentów 🖐️

Gość /łączenie/
czy wam to się nie wydaje podejrzane?? 09:21 agent 0007 Najpierw była afera z ojcem Rydzykiem- te jego tasmy w których m.in. nazywa Kaczyńską "czarownicą" itp. A zaraz potem Endrju wyleciał z Rządu. Czy to nie jest podejrzane?? Eddrju wylatuje- a my w zasadzie konkretnie nie wiemy za co. Kiedy się juz sprawa wyjaśni do końca- o Rydzyku juz nikt nie będzie pamiętał. Czy to nie jest tak,ze jeden skandal próbuje się tuszować drugim/? Kaczogród 09:24 Myrevin Kiedy było inaczej ? 09:25 te polityczne afery mają na celu odwrócenie uwagi przeciętnego obywatela od spraw ważnych do jakich niewątpliwie należy sprawa choćby wynagrodzeń czy wszystkich podwyżek jakie przewiduje nasz kochany rząd. lepperową aferę mam osobiście gdzieś, ja chcę w tym kraju żyć godnie. nie interesują mnie ch*je rządowe. niech im ziemia lekką będzie 09:26 agent 0007 No tak..tylko teraz o Rydzu już nikt nie pamieta, mają Endrju na tapecie...brrrr...zo za kraj...układy...układziki... 09:27 Myrevin { sprawa choćby wynagrodzeń czy wszystkich podwyżek jakie przewiduje nasz kochany rząd. } A ja głupi zawsze myślałem że to sprawa pracodawców.

Gość polacy to jednak naród
aferzystów. jak nie rządowych to rodzinnych. bez plotek umarlibyście następnego dnia! banda idiotów!

Gość dfgagd
Ja myslę że Giertych znalazłby doskonały sposób na podniesienie morale polskiego szkolnictwa a jest to najprostrza metoda: dymisja i samobójstwo załatwi sprawę.

Gość zzzzzzzzzx
Po zdymisjonowaniu Leppera ucichła sprawa Rydzyka.Większy skandal przyśmił ten troche mniejszy ale czekam na reakcje Kaczek na wypowiedzi o.Rydzyka pod adresem Kaczorowej.