Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja 21

chce przelecieć geja

Polecane posty

Gość fantazja 21

mam nieodpartą chęć na seks z miom przyjacielem (gejem). są chwile kiedy po prostu zerwałabym z niego ubranie i w każdym miejscu i o każdej porze byłabym skłonna z nim to zrobić. Proszę o dobre rady jak dopiąć swego i czy w ogóle jest to możliwe????????

Gość ale jajaaaaaa
Pewnie mu raczej nie stanie. Ale są przypadki, że jeszcze się nie całkiem brzydzą kobitkami

Gość fantazja 21
właśnie on mówi że jemu się podoba kobiece ciało. myślałam otym żeby go upić troszeczke i wtedy zrobić swoje. co wy na to/???

Gość ale jajaaaaaa
Możesz się może przebrać za faceta i mu zrobić loda. To się może udać. Może będzie miał ochotę na stymulację prostaty. To nie żart.

Gość fantazja 21
nie no za faceta to raczej się nie będę przebierać. siara. jakiś inny sposób???

Gość Y65
A potem kobiety sie dziwia, ze faceci nie chca miec dziewczyn, ktore miaja przyjaciol - facetow, bo sa zazdrosni. A jak nie byc, skoro one z nimi sypiaja.

Gość fantazja 21
spoko. jaj sobie nie rób. nawet nie wiesz co ja czuję gdy jestem przy nim. to okropne.

Gość fantazja 21
y65 - to nie moja wina że się w nim zakochałam. nic na to nie poradzę. rozum podpowiada co innego a serce krzyczy.

Gość Y65
Zaraz, zaraz... zakochalas sie? Przeciez piszesz, ze masz na niego ochote, NA SEKS, a nie na amory.

Gość fantazja 21
W ogóle niezupełnie nad sobą panuję. Boję się myć podłogę bo impulsywnie wkładam sobie trzonek mopa w odbyt. Podczas pisania, potrafię włożyć sobie do pochwy długopis. Ale najgorzej jest podczas podróży środkami komunikacji miejskiej. No nie mogę się powstrzymać i wtulam twarz w pośladki współpasażerów. I to niezależnie od płci :(. Taka już jestem

Gość ale jajaaaaaa
To może go nawrócisz

Gość fantazja 21
proszę sobie nie robić jaj. to co wcześniej to nie ja napisałam.

Gość fantazja 21
ale jak można go nawrócić??? znacie jakiś sposób y65 - tak właśnie zakochałam się w nim 2 lata temu i to nadal trwa. chcę się z nim kochać czy to takie dziwne??

Gość ale jajaaaaaa
Takie nawroty się zdarzają. Ale najważniejsze, aby w nim rozpalić taką iskierkę namiętności do Ciebie.

Gość ale jajaaaaaa
Spróbuj na polu może wcale nie erotycznym.

Gość fantazja 21
Najbardziej boję się przechodzić koło metalowych i ż4eliwnych ogrodzeń. Jak tylko widzę wyprężone dumnie sztachety takiego płotka to od razu zaczynam się zwilżać i staram się nadziać tak sprytnie, aby jedna weszła mi do pochwy a druga w odbyt. Przechodnie zawsze wtedy mi się przyglądają, ale ja nie potrafię się powstrzymać :(.

Gość fantazja 21
to wcześniej to nie ja!!! o tych metelach. też słyszałam o takich nawrotach. jak można rozpalić taką iskierkę. masz jakiś pomysł???

Gość fantazja 21
Byłoby nieuprzejmością z mojej strony, gdybym się nie przyznała, iż odniosłam już pewne sukcesy w takim "nawracaniu" :). Oddałam się capowi, ogierowi i bernardynowi sąsiadów :). Początkowo zwierzaczki miały opory, ale "nawróciłam" je i teraz bardzo chętnie ze mną kopulują :)

Gość ale jajaaaaaa
Pomysłowa to musisz być Ty. Ja go nie znam. Dowiedz sie czym się interesuje, co lubi jeść, jakiej muzyki słucha, jakie filmy ogląda. Jak nie ma aktualnie nikogo, może być łatwiej. Ale nie przeginaj w z tym wszystkim. Powoli do celu. Powodzenia!

Gość łoooo matkoooo
teraz tu jesteś??? łooooo matkoooo:o

Gość fantazja 21
spoko. to wszystko akurat już wiem. w końcu jest moim najlepszym przyjacielem. ale jednak to trudne.

Gość fantazja 21
łoooooooo matkoooooooo mam problem po prostu. potrzebujęsię wyżalić to naturalne.

Gość fantazja 21
bo nikt nie zrozumie moich uczuć....

Gość ale jajaaaaaa
Ja Cie rozumiem, ale recepty na TO nie ma

Gość fanłazja 21
Przyznam też, że nawróciłam kilku małżonków moich koleżanek:). Teraz już wiedzą, że tylko seks ze mną jest wspaniały a nie z ich żonami. Tylko ten gej mi się opiera :(

Gość fantazja21
dzięki za zrozumienie. już się ze mnie nabijają na tym forum. chyba ide się przejść trochę. może mi się humor trochę poprawi/

Gość fantazja21
fanłazja 21. jesteś beznadziejna.

Gość fanłazja 21
Dlaczego? Przecież ja ich wszystkich uszczęśliwiam i można powiedzieć "uleczam".