Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***************PRZERAZONA*****

CZY ZASZEDL KTOS W CIAZE BIORAC YASMINE???

Polecane posty

Gość ja z sosami mam zawsze problem
pytam bo ja od kilku miesiecy tez niema a nie byłam u lekarza :( biore mikrogynon a lekarz nie kazał ci odstawic lub zmienic metody anty?

tez nic nie masz?? a robilas test?? dalej bierzesz tabletki??

Gość ja z sosami mam zawsze problem
nie robiłam testu przez pierwsze 3 miesiace mialam stesa potem mi przeszlo w sumie to od pazdziernika tak jest ze albo niemam wcale albo mam mikroskopijne krwawienie przez poł dnia

kiedy powyżej 3 miesiąca brania okres zanika lub nie występuje to to nie jest normalna sytuacja więc Twoj lekarz powienien Ci tabletki od razu odtsawic i zastapic je innymi. o niżej zawartaości estrogenu bo te sa dla Ciebie zwyczajnie za mocne. stad brak okresu. yasmine to bardzo silny srodek i sytacja w której organizm kobiety przestaje je tolerowac w tym przypadku jest w pełni zrozumiała i nie ma co panikowac. w ciązy nie jestes na pewno. poza tym przypadki kobiet które wpadaja to bardziej mit niz prawda i jak juz zdarzaja się 1 kobiecie na 1000 a nie na sto wg współczynnika Perala

czyli lekarz mial racje przepisujac mi slabsze,to moze faktycznie moge sie troche uspokoic..

chyba faktycznie odwaze sie zrobic ten test dla swietego spokoju by moc od jutra brac nowe tabletki i nie umierac ze strachu..tylko ta wyobraznia najgorzej nad nia zapanowac

zapewniam Cie ze nie jestes w ciązy:) zwłaszcza że sama piszesz że okres był z miesiaca na miesiac słabszy. to ewidentny dowód na to ze sytuacja która zaistaniała jest logicznym następstwem....okres słabnie az w koncu zanika...to zrozumiałe....ale zrób test faktycznie. dla świetego spokoju

dobrze ze weszlam na to forum bo naprawde troche mi lepiej dzieki wam,bo od wczoraj to chodzilam jak zdjeta z krzyza a do tego moje panikujace kolezanki..ehh

mam podobna sytuacje tabsy biore regularnie od 8 miesiecy a tu brak krawienia z odstawienia. stres jest ale po prezczytaniu tego tematu juz mniej se boje ale test chyba zrobie. a ty przerazona zrobilas test??

moj facet bedzie dopiero pozniej,niestety taka praca a bez niego sie boje zrobic bo jestem sama,takze jeszcze niej,ale po tym topiku tez mi lepiej

ja w kazdym badz razie ide sie przewietrzyc bo wkoncu zwariuje,a nawet sie uczyc nie moge,potem sie zobacze z moim facetem i pewnie zrobie ten test choc sie boje..daj znac jak u Ciebie i nie martw sie choc sama wiem co przezywasz :(

testy ciazowe slyszlam ze powinno sie robic z rana ... ja poczekam z testem do piatku jak wytrzymam

hej ja tez zrobilam wczoraj i tez ujemny uffffffffffffffffffffffffffffffffffff :)