Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LOLA_LALA

jakie tabletki dla nastolatki z tradzikiem

Polecane posty

Cześć! Czy Wasze tabletki antykoncepcyjne pomogly na tradzik??? Mam okropne pryszcze już probowalam juz wszystkiego, zaden dermatolog mi nie pomogl!! Slyszalam, ze niektore dziewczyny przestaly miec pryszcze jak zaczely brac tabletki, czy to prawda?? Nie wiem co robic :(

nie znam takich tabletek :( ja bralam z 4 rodzaje tez z nadzieja, ze mi pomga i nic. zadnych rezultatow. wierze, ze mi przejdzie, ze to po prostu kwestia przejsciowa. Pozdrowienia

nie mialam strasznych strasznych problemow z trądzikiem, ale potrafiło mnie nieźle wypryszczyć przed okresem. Powiedziałąm o tym u ginekologa, że chętnie bym wziela jakies tabletki, ktore by pomogly mi zwalczyc te pryszcze i dostalam regulon. Bardz mile zostalam zaskoczona, bo teraz na prawde *bardzo* rzadko cos sie u mnie pojawia. Zazwyczja po długiej podrózy, albo po imprezach, chyba od dymu papierosowego. Ale te tabletki regulon są skuteczne, zapytaj swoejgo lekarza co o nich mysli.

Słuchaj a Regulon jest łatwo dostępny??, mieszkam w małym miasteczku i nie będę jeździć specjalnie do miasta, tzn jakby mi wyleczyło to trądzik to mogę jeździć!!! ale wole kupować u siebie, bo to problem: bilet, czas itp...

a czemu nie pojdziesz do ginekologa? czemu sugerujesz sie tym ze komus pomogl regulon? Tobie moze pomoc cos zupelnie innego. poza tym tabletki moga (ale oczywiscie nie musza) pomoc Ci w walce z tradzikiem tylko wtedy gdy je bierzesz, a jak przestaniesz to problem moze wrocic.

na trądzik dobre sa tylko tabletki o dodatkowym działaniu antyastrogennym to znaczy np diane 35, yamin, yasminelle...

i tak musisz isc do lekarza zeby dostac recepte. powiedz jaki masz problem i przepisze Ci odpowiednie

Gość ania777
Mia jeśli już mają jakieś działanie to antyandrogenne a nie antyastrogenne.

no wlasnie regulon też ma takie działanie. Z tego co wiem, to jest bardzo łatwo dostępny we wszytskich aptekach, nigdy nie miałam problemu z kupnem tych tabletek. Pozdrawiam