Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona________

Rzeszów - dr Skoczek-Janicka Maria- jakie wasze opinie??????

Polecane posty

Gość ona________

Witajcie, czy któraś z was była u tej pani?? ja jestem zapisana na jutro i się strasznie boje bo pierwszy raz ide do gin., przyjmuje na ul. Warzywnej w Rzeszowie, czy ktoś z was był? jakie macie opinie na jej temat??

hej, na mojej pierwszej wizycie u ginekologa tez u niej bylam, i nie skarze sie, aczkolwiek za mila to nie byla, w tym samym dniu byla tez moja kolezanka i narzekala ze bardzo niedelikatnie ja przebadala... moze to tez zalezy od kobiety, przez pare pierwszych wizyt byla bardzo niemila, a po jakims czasie nastapilo cos dziwnego, stala sie bardzo mila... w sumie bylam u niej dawno bo pare lat temu, ale kto wie moze bycie milym pozostalo jej do dzis :) oby... idziesz do niej tylko do kontroli czy po recepte ? pozdrawiam

Gość ona________
ok dzięki za inf :) mam nadz. że jeszcze ktoś coś o niej napisze hehe, oby była miła..... może czas działa na korzyśc....boje się tego że wszędzie trzeba długo czekac , chciałam iśc do prywatnego ale zależy mi właśnie na czasie, a do niej mnie zarejestrowali z dnia na dzień generalnie dobrze że szybko, ale się obawiam, jest po urlopie-może to dlatego nie ma tyle ludzi. I sama nie wiem co mam myślec tylko się nakręcam co chwile. A idę bo problemy z okresem, ostatnio straszne bóle podczas niego, a tabletki też jakieś bym chciała :) no i ogólnie przebadac się pasuje.

do niej zawsze byly wolne terminy w przeciwienstwie do innych lekarzy ktzorzy tam przyjmuja.... nie stresuj sie bedzie dobrze :) ja zle pierwszej wizyty nie wspominam :)

Gość abac
Ja nigdy nie poszłabym do kobiety ginekologa .Faceci są bardziej delikatni .

Gość ona_______
ok dzięki :) może jakoś to będzie... a w jakim ona mniej więcej wieku jest, też jak przepisuje tabletki to tak o byle było by, czy stara się je jakoś dopasowac odpowiednio?? a z resztą w sumie jutro się dowiem wszystkiego tylko sie boje , nie to że lekarza jako ginekologa konkretnie, tylko ogólnie - ja się boje wszystkich lekarzy, nawet jak do rodzinnego inne z jakąś pierdołą, że mi jakąś chorobę wynajdą dlatego się stresuje czy wszystko ok, sam zapach jakiegokolwiek szpitala mnie zabija poprzez wspomnienia z dzieciństwa bo wtedy to się dużo wszędzie ochodziłam no ale sie okaże :) ok pozdrawiam

Gość Pampalila
Ja byłam dziś na wizycie u pani dr i raczej już do niej nie wrócę. Niemiła, z łaską odpowiadała na pytania, zresztą jej odpowiedzi zawierały się głównie w dwóch słowach: nie wiem