Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Dumbo to autonomiczna jednostka. Będę więc hejtował ją jako jednostkę autonomiczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Przekonałaś mnie. Że jesteś wielki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Będę więc hejtował ją jako jednostkę autonomiczną. Nie rozumiesz zupełnie o co w tym chodzi. Ja chcę wyeliminować Jeża z kolejki do Chwili. Hejtowanie Dumbo tu na nic się nie przyda. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Że jesteś wielki? Mam nadzieję, że się znasz na wielkich ludziach. Nie spraw mi zawodu, rozczarowanie może być bolesne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Bаzyl napisał: Tak na szybko – kiedy zaraz Cię poniesie (działa w kilka sekund–minut) Oddech 4-7-8 albo „box breathing” (4 sek. wdech – 4 sek. wstrzymanie – 4 sek. wydech – 4 sek. przerwa) × 4–6 razy Hydroksyzyna 25 mg (na receptę, ale wiele osób ma w domu) – uspokaja bez „odurzania” w 20–40 min Propranolol 10–20 mg (też na receptę) – odcina objawy fizyczne (przyspieszone serce, drżenie) w 30–60 min Zimna woda na nadgarstki/twarz albo kostki lodu w dłoniach – fizjologicznie obniża poziom pobudzenia Oddechu nie spamiętam. Hydroksyzyna to jakiś żart. Zapisano mi na bezsenność a ja oczy jak 5 zł. Propranolol mój kochany przyjaciel lat młodzieńczych gdy mi serce latało jak głupie. Chyba jeszcze mam w szafie, ale zalecanie tego na uspokojenie to chyba nie jest dobry pomysł. Eee tam, dosyć się moczyłam przez cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Mam nadzieję, że się znasz na wielkich ludziach. Nie spraw mi zawodu, rozczarowanie może być bolesne. A o jakiej wielkości mówimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie rozumiesz zupełnie o co w tym chodzi. Ja chcę wyeliminować Jeża z kolejki do Chwili. Hejtowanie Dumbo tu na nic się nie przyda. No tak, nie zrozumiałem ale decyzja została już podjęta i muszę się jej trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Oddechu nie spamiętam. Hydroksyzyna to jakiś żart. Zapisano mi na bezsenność a ja oczy jak 5 zł. Propranolol mój kochany przyjaciel lat młodzieńczych gdy mi serce latało jak głupie. Chyba jeszcze mam w szafie, ale zalecanie tego na uspokojenie to chyba nie jest dobry pomysł. Eee tam, dosyć się moczyłam przez cały dzień. Odstawienie Kafeterii zostaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Oddechu nie spamiętam. Hydroksyzyna to jakiś żart. Zapisano mi na bezsenność a ja oczy jak 5 zł. Propranolol mój kochany przyjaciel lat młodzieńczych gdy mi serce latało jak głupie. Chyba jeszcze mam w szafie, ale zalecanie tego na uspokojenie to chyba nie jest dobry pomysł. Eee tam, dosyć się moczyłam przez cały dzień. Pozostaje więc marіhսana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: No tak, nie zrozumiałem ale decyzja została już podjęta i muszę się jej trzymać. brzmisz jak mhroczny narrator z hary potter "komnata tajemnic zostala otwarta wrogowie dziedzica strzezcie sie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: A o jakiej wielkości mówimy? Każdej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Odstawienie Kafeterii zostaje. Ja nawet po śmierci będę tu pisać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: No tak, nie zrozumiałem ale decyzja została już podjęta i muszę się jej trzymać. Nalegam na jej weryfikację. Nie ma potrzeby hejtować przypadkowej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 31 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Pozostaje więc marіhսana. Brzydzę się narkomaństwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Każdej. To zawsze w jakąś trafię. W którąś? Edytowano 4 godziny temu przez murb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bambo napisał: brzmisz jak mhroczny narrator z hary potter "komnata tajemnic zostala otwarta wrogowie dziedzica strzezcie sie" hary potter? bajka dla gimnazjalistów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1038 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, murb napisał: Będziemy się bić o jego względy. Albo się wyhejtowywać żeby tylko jedna została na forum. gotuję kisiel! nigdzie nie idź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nalegam na jej weryfikację. Nie ma potrzeby hejtować przypadkowej osoby. Nikt nie jest przypadkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: gotuję kisiel! nigdzie nie idź Nie mam zamiaru! Czekam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Nikt nie jest przypadkowy. W tej historii akurat jest. I jest to Dumbo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: To zawsze w jakąś trafię. W którąś? Musisz przeprowadzić eksperyment naukowy – czyli zaplanowane, kontrolowane badanie, które ma sprawdzić jakąś hipotezę albo wyjaśnić jakieś zjawisko. A potem zdać relację na Kafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: W tej historii akurat jest. I jest to Dumbo. Obrażasz ją - beznadziejna, niepotrzebna i przypadkowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Obrażasz ją - beznadziejna, niepotrzebna i przypadkowa. Jestem cywilem w walce mocarstw, mysle ze ciebie stac na prawdziwom dame Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Bаzyl napisał: Musisz przeprowadzić eksperyment naukowy – czyli zaplanowane, kontrolowane badanie, które ma sprawdzić jakąś hipotezę albo wyjaśnić jakieś zjawisko. A potem zdać relację na Kafe. Muszę jeszcze wiedzieć ile mam na to czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bambo napisał: Jestem cywilem w walce mocarstw, mysle ze ciebie stac na prawdziwom dame Mówią przypadek... ale to może jest przeznaczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Grabaż amator wiejski napisał: Obrażasz ją - beznadziejna, niepotrzebna i przypadkowa. Manipulujesz. To pierwszy objaw hejterstwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bаzyl 11 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Muszę jeszcze wiedzieć ile mam na to czasu. Całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 21 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Grabaż amator wiejski napisał: Mówią przypadek... ale to może jest przeznaczenie? psychiczny jestes, daj se siana bo krindz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 578 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Bаzyl napisał: Całe życie. To się dobrze składa bo akurat mam pewien pomysł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 2 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Manipulujesz. To pierwszy objaw hejterstwa. Dziękuję. Zobacz o mnie, pod awatarem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach