Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwus83

mam pytanko

Polecane posty

Gość Sylwus83

Czesc!!mam pytanko,wlasnie skonczylam zazywac drugie opakowanie yasminelle i wlasnie dzis powinnam dostac okres (tak bylo po zazyciu pierwszego opakowania,okres pojawil sie 3 dnia po skonczeniu paczki),i dzis wlasnie jest 3 dzien i okresu nie ma:(jestem zalamana.czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy??Blagam o odpowiedz.bralam pigulki regularnie,nie laczylam z innymi lekami,nie mialam wymiotow ani pbiegunek ,zwlacszcza do 4 godz po zazyciu.

hej. spokojnie skoro to dopiero drugie opakowanie to nie musi byc wszystko identycznie jak podczas pierwszej przerwy. to jest dopiero 3 dzien przerwy... wiec nie stresuj sie bno jeszcze masz sporo czasu :) na pewno dostaniesz okres

ja przy kazdych tabletekach miałam okres inaczej. zalezy to od zawartości estrogenu...od tego jak długo dawka w danych taletkach jest w stanie trzymać okres. 3 dzien to jeszcze nie powod do obaw...poza tym przy tak silnym srodku jak yasminelle moze sie zdarzyc na poczatku brania że okres nie wystapi...choc w twoim przypadku sadze ze po prostu pojawi sie pozniej