Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość długowłosa póki co

Dziewczyny z krótkimi włosami - wejdźcie please!

Polecane posty

Gość długowłosa póki co

Mam pytanie - jak często chodzicie do fryzjera, by fryzura wyglądała w miarę ok? Pytam, bo chcę obciąć włosy, a dość szybko mi rosną, więc chcę wiedzieć, na jak częsty wydatek :D pt. fryzjer muszę się nastawić :) I drugie pytanie - czym najlepiej układać włosy - pianką, żelem? Mam niestety suche włosy. Z góry dzięki za odpowiedzi :) Pozdrawiam :):):)

Gość No cóż.....
Ja muszę biegać co miesiąc, bo też mi dość szybko włosy rosną, a takie odrośnięte w ogóle nie chcą się układać..

Gość chodzę co miesiąc
czasem co 1,5... używam pianki, później po wysuszeniu gumy lub pasty, ewentualnie żelu...

jak mialam krotkie wlosy to obowiazkowo chodzilam do fryzjera co miesiac. Fryzura traci ksztalt po okolo 4 tygodniach, moze sie wydawac, ze wlosy nie sa takie najgorsze ale naprawde trzeba je regularnie podcinac zeby wygladaly ladnie. Teraz zapuszczam to pozwalam sobie na wizyty na podciecie koncowek co dwa miesiace :) a w wakacje w ogole robie im 3-miesieczna przerwe :) pozdrawiam :)

Gość co miesiąc
płace ok 50zł

Gość testuję suwaka
ja tez co miesiąc. potem przystają się układać... a do włosów używam pianki, pasty i lakieru :)

Gość mam krotkie wlosy ajajaja
Ja chodze do fryzjera co miesiac. Mam krociutkie wloski ale tak wycieniowane jak kobieta powinna miec a nie a'la facet. W Chelmie 20 zl za strzyzenie, w Warszawie 37zl. Nic nie uzywam do stylizacji gdzyz dobre strzyzenie gwarantuje mi swietne ukladanie sie wlosow samoistnie po umyciu. Jedyne co to myje, grzebieniem przejade ale to bardziej proforma bo nie ma co rozczesywac tak na prawde i palcami lekko poruszam.. schna same ok 10, 15 minut i sa super :) Polecam dobrego fryzjera co zna sie na strzyzeniu krotkich wlosow a bedziesz zadowolona i przedewszystkim nie bedziesz spedzala nad fryzura pol dnia ;) Pozdrawiam :)

Gość długowłosa póki co
Dzięki kochane :) 🌼

Gość krótkowłosa tez
ja róznie czasem co 1,5 miesiąca a czasem co 3 tygodnie płacę za samo strzyżenie 10 zł miesięcznie jak dobre strzyżenie nic oprócz szamponu nie uzywam , codziennie rano myję - krótkie włosy dodają uroku ładnym oczom, w długich ładna twarzyczka gaśnie

Gość zgadzam się .....
:)

Gość Zakreco21na
w zyciu sie nie zgodze ze zdaniem ze w dlugich wlosach ladna twarz gasnie. Jednym dziewczynom jest ladniej w dlugich a innym w krotkich

Gość No niestety trzeba się liczyć
z częstymi wizytami u fryzjera, bo włosy, które zaczynają odrastać (po 3-4 tygodniach) zupełnie inaczej się układają. Ceny fryzjerów są różne, wiadomo. Ja np. mam na osiedlu panią, która strzyże za 20zł (przepięknie cieniuje i nikt jej nie dorówna), ale nie umie ładnie obciąć na boba, na którego niedawno się zdecydowałam. Więc chodzę do drugiej za 50zł, która tę fryzurę opanowała do perfekcji :) Nie rozumiem snobizmu pt. "renomowane" salony, które zdzierają z człowieka kasę, a efekt bywa różny, niekoniecznie mający coś wspólnego z naszymi zamierzeniami. Tak to już jest. Trzeba po prostu upolować "swojego" fryzjera, nieważne za ile, byle chwycił, o co nam chodzi. Pozdrawiam :)

Gość bergamotka21
nie ścinaj się. ja ostatnio tak zrobiłam i oszpeciłam się za swoje pieniądze. i teraz muszę czekać aż odrosną. w sumie dłuie własy są mało kłopotliwe. to tylko moja rada. pozdrawiam

jak mialam krotkie wlosy to podcinalam co 2 tygodnie bo mi bardzo szybko rosly, jak mam dlugie to robie to raz na miesiac

Gość agacia jojojo
co miesiąc, guma do włosów

Gość co to jest guma do włosów