Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analizujący 2007

Młodsze ponizej 23 roku zycia kontra starsze powyzej 23 roku zycia

Polecane posty

Gość lsllele
ja nie widze tu zadnych przemyslen tylko twoja niedojrzalosc , sam nie wiesz czego chcesz napisales, ze znales wiele kobiet i co dalej? masz 27 lat a mozdzek :) lepiej nie mowic

Gość lsllele
a jedynym twoim problemem jest przeleciec wszystkie grupy wiekowe :)

Gość ja mam 25 lat
ktos tu napisał ze kobiety ktre maja 25 lat i wiecej mysla tylko o slubie ja wcale jeszcze nie mysle o małzenstwie, bo tez pracuje po studiach niecały rok i jeszcze chce zrobic podyplomowe studia chociaz troche sie wyszalałam na studiach to dalej wole miec swobode wyjsc kiedy chce gdzie chce i z kim chce wiele mezczyzn sie koło mnie kreci ale małzenstwo to nie tylko slub i wesele to powazna swiadoma decyzja ktora raczej juz podejmuje sie na całe zycie chociaz pozniej sie okazuje jak dobra była to decyzja watpie czy tak duzo dziewczyn w moim wieku czy nawet tych troche starszych mysli tylko i wyłacznie o malzenstwie i zlapaniu meza bo teraz czasy sie juz zmieniły i kobiety sa bardziej samodzielne i zaradne a to nie sztuka ' hajtnąć' sie a ppzniej tego załowac i przechodzic przez koszmar rozowdu dochodza jeszcze dzieci a te lepiej miec jak oboje sa juz troche lepiej w zyciu ustawieni bo po co dziecku od razu fundowac biede

No i się kobiety oburzyły :) Spokojnie. Gdzie napisałem, że ściemniam? Napisałem, że można im naściemniać jak się chce, co nie znaczy, że to robię. Poza tym wcześniej wspomniałem też o tym, że poznaję dziewczyny w różnym wieku i niekoniecznie ta młodsza musi być \"głupsza\". A z tymi starszymi nie umawiam się na randki. To są moje koleżanki z pracy, z którymi czasami wychodzę na kawę. No i z rozmów wynika, że jednak wymagania mają bardzo duże. I wcale nie uważam, że to źle. To bardzo dobrze. Tyle tylko, że ja takim wymaganiom nie sprostam. Jeszcze nie teraz, może za 5 lat tak. I wcale nie jestem niezaradny albo leń. Mam cel w życiu i mam plany. Dlatego nie pozwolę sobie zburzyć tego wszystkiego przez małżeństwo. Poza tym nie jestem jakiś wyprany z uczuć. Gdy się zakocham w odpowiedniej kobiecie to przecież nie będę kalkulował. To tyle.

Gość a ile masz latek
jakies beznadziejne podejscie do tematu:o Niektórzy maja parcie inni nie i tyle i nie zalezy to od grupy wiekowej. A Ty na utzrymaniu i w mieszkanku mamuni jeszcze pewnie mieszkasz:)

Gość podejrzewam że
no to spierdalaj w podskokach 🖐️

Tak się składa że mieszkam sam i utrzymuję się sam. A więc przykro mi, nie trafiłaś :)

Gość podejrzewam że
a w ogóle to najgorzej jest jak ktoś na podstawie kilku incydentów ze swojego marnego żywota tworzy jakieś krzywe teorie opisujące (niby) całą populację...ŻENADA. Nie ma po co w ogóle wchodzić w dyskusje z takimi "intelektualnymi torpedami" :O

Gość lsllele
w twoim wieku vann to faceci zarabiaja , sa samodzielni i maja dziewczyny przynajmniej cos z toba jest nie tak:) no pewnie ze jak wyciagasz 600-1000zl na miesiac to zadna cie nie zechce no chyba ze 17 latka, ktorej bedziesz fundowal dyskoteki i pizze na to wychodzi, ze kalkulujesz takie czasy kochany ze zadna kobieta dojrzala nie wezmie podrostka

Gość dzika beza
A ja mam 24 lata, faceta od 3, właśnie koncze studia i jestem przerażona. Już chce zaczynać następny kierunek zeby tylko się nie wpakować życie rodzinne, a gdyby mój luby mi sie teraz oświadczył to uciekłabym na drugi koniec Polski przynajmniej - on o tym wie i dobrze mu z tym bo jemu tez sie nie spieszy. A co ciekawe jak miałam przed 20 to już myslałam o mężu, dzieciach i domu z ogródkiem. Gdzie sie podziały te wszystkie marzenia ? wg teorii tematodawcy powinnam juz przynajmniej miec 2 dzieci i 3 letni staż małżeński.

Gość analizujaca2007
Zauwazylyscie kobiety, ze faceci lubia myslec o zwiazkach w ten sposob, ze to oni sa panami sytuacji, a kobiety sa zdesperowane, aby zlapac jakiegokolwiek faceta?? W mojej firmie wlasnie tak jest, faceci przechwalaja sie jak to wyrwali 19stke, 20stke, udaja pewnych siebie, a tak naprawde sa samotni i nieszczesliwi, ze nie ma w ich zyciu milosci.

Gość lsllele
jawi nam sie obraz 30 stki zdesperowanej, z rozrywajaca macica i blagalnym spojrzeniem: wez mnie, ozen sie ze mna

Gość podejrzewam że
Mój facet ma 28 lat, zarabia kilka tysiaków na łapę i od 19 roku życia mieszka i utrzymuje się sam. To tyle. Ty vann czy jak ci tam, cienki bolek jesteś. Acha i planuje ze mną ślub. Jestem od niego rok starsza.

lsllele > no i właśnie tak jest. Jestem samodzielny, zarabiam w miarę nieźle, ale nie na tyle, żeby utrzymać rodzinę. Zapewniam Cię, że wszystko jest ze mną w porządku :) Ale już mniejsza z tym, pozdrawiam.

Gość 400 zl to ja wydaje
na zycie na nie na dyskoteki i mam powyzej 23.mlodsze wydaje mnie na zabawe bo wola jak chlopak za nie placi,

Gość jasne ze tez to zauwayłam
to samo:) :D

Gość grrrrrrrr
lsllele ale z ciebie suka i materialistka, 1000 to już za mało dla ciebie, to za ile się sprzedajesz?

Gość lsllele
to jak cie stac na utrzymanie rodziny to czemu sie nie wiazesz z nikim? chcesz poseksic sie jeszcze czy moze zadna cie nie chce? a moze ty masz super wymagania? cos z toba nie tak, naprawde! zdrowy i zaradny facet przynajmniej ma dziewczyne a ty jakis bez wyrazu!

Gość lsllele
sorki grrr ale jak facet zarabia 1000 i kobieta np 1000 to po oplaceniu pradu swiatla itp ile zostaje na czysto???? plus jeszcze dzieci!!! troche rozumku wlacz

Gość dzika beza
analizująca zgadzam sie z toba. faceci wola młodsze, bo takie mozna zbajerowac łatwo i wyrwac, ze starsza, bardziej rozumna istota juz im idzie trudniej wiec takie kobiety sa "beee"

Gość Vann głupie te
Twoje kalkulacje:) Wybacz ale to juz nie te czasy ze dziewczyny maja parcie:D

Czytaj uwaznie! Napisal kolega ze zarabia niezle ale NIE na tyle zeby utrzymac rodzine.

Gość lsllele
to pewnie zarabia ponizej 2 tys, bo juz ponad 2 tys mozna utrzymac ta rodzinke ma racje ze nie pakuje sie w malzenstwo bo jaki by byl pozytek z niego?

Gość podejrzewam że
ale on tam pieprzy z tym, ze go nie stać na utrzymanie rodziny. Ten koleś po prostu nie jest w stanie zainteresować sobą odpowiedniej kobiety i tyle. Fagas krzywy.

Gość grrrrrrrr
lsllele jak sie właczy rozumek to i za mniej można przeżyć, i nie patrzeć na kase faceta

Jeszcze jedno - nie mam dziewczyny, bo jestem jeszcze w miarę świeżo po rozstaniu po dłuższym związku. Teraz nie szukam nikogo na stałe, wolę się realizować zawodowo. To tyle.

Gość lsllele
jezu moglbys nazwac problem po ludzku: mam 27 lat, zarabiam w maire dobrze ale nie na tyle dobrze aby utrzymac rodzine, chce jeszcze sie podupczyc i wyrywac panienki to moze bysmy cie inaczej potraktowaly a ty naprawde jakis bez wyrazu, taki mdly