Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analizujący 2007

Młodsze ponizej 23 roku zycia kontra starsze powyzej 23 roku zycia

Polecane posty

Gość lsllele
sadze, ze kazda 30stka powinna byc poddana eutanazji bo kazda z nich to wyruchana rura, szeroka cipa i wyrachowana suka wedlug opinii naszych panow!

Gość lsllele
nie mam po co zyc na to wyglada

Islelle - jak wyglądasz? Bo jeśli jesteś w miarę ładna i zgrabna to może umówimy się na jakiś weekend? Możemy pojechać do Pragi, ładne miasto jak jeszcze nie zwiedziłaś. Mam sporo kasy, myślę, że stać mnie na Ciebie. Ale mam też podstawowy warunek - mało gadania i totalna uległość w łóżku. Myślę, że się zgodzisz, takie pieniądze jakie oferuję nie leżą na ulicy. Zastanów się dobrze i daj znać.

Gość Ja wolę młodsze
dzika beza - w takim razie wielki szacunek dla ciebie. mimo to takich kobiet jak ty to jest mniejszość

Gość Ja wolę młodsze
Mnie po prostu boli, że niewiele jest kobiet w moim guście. Taki mam gust i poczucie estetyki, że wolę kobiety w miarę "czyste" i "cnotliwe", bez ostrej przeszłości łóżkowej i dużej liczby partnerów. Dobre prowadzenie się to u kobiet podstawa. Nie interesują mnie pindy, dla których ochota na sex jest wystarczajacym powodem na zdecydowanie się na pójście do łóżka z jakimś facetem. Mam większe wymagania

Gość dzika beza
w takim razie wspolczuje ci strasznie znajomosci wole młodsze Isllele - nie daj sie, facet mysli ze jak rzuci kasa to polecisz od razu jak jakas malolata

Gość lsllele
Ronn , nie interesuja mnie twoje oferty. Spotykam sie z kims:) Mialam w swoim zyciu 1 faceta. Chodizlam z nim gdy mialam 24-29lat. Okazal sie niedojrzalym mezczyzna. W glowie mu byly tylko imprezki i zabwy. Nie potrafil nawet pojsc na studia. Matura mu wystarczyla. A po drugie zdradzil mnie z 19latka. Do tej buja sie z malolatami i co miesiac ma nowa:) Podobno tez sie rozpil:) Teraz spotykam sie z 37letnim mezczyzna.Jednym slowem-cudownie!!!!!!!!! Ale coz,moze nie mam co liczyc na zwiazek z nim bo jestem wyruchana, zuzyta i zeszmacona przez poprzedniego faceta? :)

Gość lsllele
Dzika beza, jego propozycja jest smieszna, jak sama widzisz:)Jak kobieta ma wymagania, od razu biora ja nasi panowie za dziwke:)

Gość lsllele
Pewnie ze polece, a co mi tam. Nie ma to jak dobre dupczenie i za duze pieniadze. Ile masz lat Ronn i ile oferujesz? Wszystko jest kwestia dogadania sie. Tylko pamietaj, musisz miec mozg wiekszy niz orzeszek, duzego ptaka, no i te pieniadze... wiesz, w sumie to najwazniejsze dla mnie.

lsllele a ty myślisz że dużo się różnisz od dziwki? Twój materializm to też dziwkarstwo, tylko w nieco innym kontekście niż seksualny. Skoro oceniasz faceta przede wszystkim na tej podstawie, to znaczy, że jego kasa jest ci do czegoś potrzebna. Tak czy inaczej w pewnym sensie jesteś w stanie się sprzedać. Nawet nie protestuj. Dla mnie jesteś pusta jak dzban, do tego wiklinowy.

Gość dzika beza
a mnie zwisa czy moj facet bedzie zarabiał kupe kasy czy nie. ja sobie postawilam za cel zarabiac tyle zeby wystarczyło dla mnie i na moje zachcianki. nie chce byc zalezna od kogokolwiek i prosic sie o byle pierdole. moze zarabiac 1000 moze i 10 000 dla mnie to bez znaczenia

Gość Ja wolę młodsze
Issele - ty jesteś jak najbardziej wporządku i moralna. Chodziło mi o kobiety, które miały wielu partnerów i uprawiały juz sex bez miłości - pozwalały sobie na przygody itp.

Gość parapracticar
facet, ktory patrzy tylko na wyglad jest dziwkarzem. Zyjemy wiec w kraju meskich dziwek.

Gość lsllele
No pewnie , jak tylko poznaje faceta to zadaje mu pytanie: ile zarabiasz? bo jak mniej niz 2 tys to wiesz, nie spotkamy sie juz:) Puknij sie swoj leb uzurpatorze:) Moze nie mam tego problemu bo obracam sie w takim towarzystwie gdzie nie ma gowniarzy, ktorzy mysla tylko jak wyrwac kolejna dupe:)

Gość dzika beza
ja nie wiem czemu wszyscy sa tacy oburzeni na isllele ze kobieta potrzebuje faceta z kasa. mamy takie czasy ze niestety o pieniadze trudno, a te potrafia zapewnic stabilnosc. jak nie ma kasy to i milosci na długo nie starcza kiedys facet musiał utrzymac rodzine bo kobiety nie pracowały, a teraz straszne oburzenie ze nadal sie wymaga od faceta zeby wprowadzal jakis wklad finansowy

Gość buuu ja mam 22 lata
i zostało mi jeszcze parę miesięcy, w których to jestem wartościowa :o

Gość lsllele
Ja wole mlodsze-tylko, ze prawie kazdy facet, ktory mna by sie np zainteresowal na pewno by pomyslal, ze ma 31 lat to pewnie duzo przezyla w lozku a tak nie jest:( nam tez sie robi przykro jak o nas myslicie ze im starsza tym bardziej zuzyta:(

lsllele no to ja ci życzę, żeby ten super dojrzały, bogaty człowiek zapewnił ci szczęśliwe życie aż po sam grób. Obyś się tylko czasem nie przejechała. Osobiście nie znoszę tych bufonów z dużych miast, którzy poza kasą nie patrzą na nic więcej. Jeśli obracasz się w gronie takich ludzi to ja mogę tylko współczuć. Jeszcze tylko napisz że jesteś ze stolYcy to już wszystko będzie jasne.

Gość lsllele
dzika beza, to chyba normalne ze jak kobieta zarabia to tez ma prawo wymagac aby facet cos wnosil do tego domu naszym panom sie chyba wydaje, ze czlowiek to ciagle jak na wakacjach a takze sam miloscia zyje ciekawe tylko jak pojwi sie dziecko w rodzinie, na jak dlugo tej milosci im starczy jak dziecko nie ma co jesc?

Gość tra la la la la la la...
bo faceci to by chcieli dziewice w wieku 19-22 lat,spontaniczną, w przyszłości zarabiającą na dom od 5 tyś w górę tak, aby oni nie musieli zarabiać :P uległą, z którą przy okazji da się porozmawiać, taką co będzie umiała zająć się domem i dziećmi... a oni będą mogli chodzić na 18 stki bo trochę urozmaicenia żadnemu facetowi nie zaszkodziło :P :P :P 🖐️

Gość lsllele
czy ja powiedzialam ze on jest bogaty?wklej mi zdanie! moze dojrzalszy i bardziej meski ?

Gość Ja wolę młodsze
Ale niestety bardzo często wolne kobiety koło 30-stki to miłośniczki przygód i sexu bez zobowiązń. Młoda dziewczyna jak nie ma faceta to trzyma nóżki złączone, a po 25-stce wiele kobieta zaczyna sobie pozwalać na sex bez zobowiązań i częste zmiany partnerów :( Nie wszystkie, ale wiele

Gość amellcia
boze, faceci to jednak wieksi frustraci od kobiet. my takich bzdur na forach nie wypisujemy.

no wnioskuję, że skoro masz jak pisałaś 3 tys. do ręki miesięcznie, to facet musi mieć więcej. A dla mnie osoba, która ma 3 tys. biedna nie jest. Ja mam połowę tego i wcale nie uważam że to mało. Mam kolegów którzy harują za 900 zł po 12 godzin dziennie.

Gość tra la la la la la la...
uzurpator - więc jak ktoś zarabia więcej od ciebie to musi być nadentym bufonem, bo tylko bieda i praca fizyczna uszlachetnia, tak? ;)

Gość lsllele
idealan sytuacja dla faceta to taka: on wraca do domu, na niego czeka ubrana w skape ciuszki zona. 10 min goracego seksu przy stole. Potem posprzataj, pozamiataj, popierz. Kobieta ma ciagle wygladac jak dziwka i przy kazdej okazji sciagac mu portki i robic co trzeba. Oczywiscie to nie zapewni kobiecie , ze on jej nie zdradzi bo wiadomo, inny tyleczek bardzo neci:) Ja zadowala 1500 i ambicje meza aby zakupic antene z 50 nowymi kanalami.

Gość dzika beza
isllele - wynika z tej calej rozmowy ze popierwsze gorsze jestesmy bo juz po 23, skoro jestesmy starsze to juz rozjechane na maxa, mamy wymagania ktorych nie jest w stanie sprostac zaden normalny facet, jestesmy materialistkami dla ktorych nie wazna jest milosc tylko kasa. co nam pozostaje klasztor ? staropanienstwo ? albo eutanazja? nic lepszego nas w tym swiecie biednych pokrzywdzonych facetow nie czeka

Gość lsllele
mysle, ze mozemy juz podcinac sobie zyly ja nie wiem jak mozna wymagac od faceta czegokolwiek? zdziry z nas na maxa! i zgadzam sie, ze ci co zarabiaja duzo to nadete bufony! oni sa inni od reszty i powinni zostac poddani masowej zagladzie

Gość dzika beza
a co do mlodziutkich dziewczatek ktore to trzymaja nózki razem. Całe zycie mieszkałam na wsi, wiadomo jak to na wsi troszke mniejsza swoboda obyczajów. od 5 lat studiuje w krakowie, do domu przyjezdzam rzadko ale to co tam wtedy widze przechodzi moje najsmielsze przypuszczenia. młode dziewczyny 16-18 letnie uciekaja z domow ze starszymi facetami, co trzecia chodzi z brzuchem, prawie kazda dziewczyna co tydzien z nowa fryzuja, tyci mini i z nowym facetem i papierosem w reku jedzie rozklekotanym maluchem na dyskoteke. jestem zszokowana bo ja tego na studiach nie widze, nawet na akademickich imprezach. wiec nie mow mi ze młode dziewczynki trzymaja nózki razem bo to jakies brednie wyciagniete chyba z klanu albo z plebanii

Gość lsllele
no wnioskuję, że skoro masz jak pisałaś 3 tys. do ręki miesięcznie, to facet musi mieć więcej. A dla mnie osoba, która ma 3 tys. biedna nie jest. Ja mam połowę tego i wcale nie uważam że to mało. Mam kolegów którzy harują za 900 zł po 12 godzin dziennie. jezuuuuu czlowieku! czy ja gdzies napisalam, ze szukam faceta ,ktory zarabia wiecej ode mnie ? ja szukam faceta , ktory zapewni mi jakas stabilizacje chyba jasne, ze wole faceta ktory ma jasna sytuacje w zyciu niz 20 latka, ktory tak naprawde dopiero zaczyna swoja przygode z praca i dziewcyznami mam prawo miec jakies wymagania gdy ama uczylam sie tyle lat i doszlam do 3 tys na czysto miesiecznie( to nie jest duzo na duze miasto) mam zakladac rodzine i karmic dziecko cebula ?