Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola2

ciąża a For Slim

Polecane posty

: witam chciałam was dziewczyny zapytać: podejrzewam że mogę być w ciąży ale jest za wcześniej aby to stwierdzić musiałabym poczekać jeszcze kila dni i zroić test czy w ciąży można brać suplement wspomagający odchudzanie FOR SLIM? Na ulotce nicnie jest napisane na ten temat a chciałabym troszkę schudnąć bo ważę dosć dużo proszę o odpowiedź:)

to jest naglubsze co może być ODCHUDZAĆ SIE W CIĄŻY!skoro jestes nie odchudzaj sie,teraz jedz wszystko co najlepsze dla dzidziusia zeby urodzilo sie zdrowe.Ja znam taką babke która jest w 6mies. i tak sie odchudzala zeby tylko nie przytyć a teraz ma zagrozona ciąze choć juz ostatnie miesiace i lezy w szpitalu i niewiadomo czy nie urodzi przedwczesni a z dzieckiem tez ma problemy.W dodatku solarium i kolczyk w pemku.

dziewczyny ja tylko pytam, dopóki nie będę na 100% pewna że w ciązy jestem czy nie jestem to nie wezmę tego specyfiku, spokojnie jestem odpowiedzialnym człowiekiem

hej ... żadnych środków odchudzających nie można brac w ciązy to grozi uszkodzeniem płodu, znam taką co brała i urodzila dziecko z zespołem downa... wiec jak nie jesteś pewna to poczekaj z tym...

Gość super lekarz
napisane jest na ulotce ze nie wolno!!!!!!!!w ciazy tego brac

dzisiaj czytałam ulotke i nic tam takiego tam nie ma