Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie w tej kwestii

chlopak 168cm

Polecane posty

Gość do gorszego niz stanczyk
- przegrałem życie bo: Mam 166 cm wzrostu, jestem gruby, łysiejący, mój penis ma 10 cm, a moja twarz wygląda jak stodoła po pożarze - o kurwa !! nie wierze, ze tak wygladasz

zdanie, że ma świetny charakter jest śmieszne... jestes zarozumialcem:P

\"dla mnie moj facet jest bardzo przystojny. jest szczupły(takich lubie) i ma ładnie umięsnione ręce. poza tym ma ładne, regularne rysy twarzy, szeroki uśmiech, josnozielone oczy i długie falowane włosy koloru biemny blond(zawsze miałam słabosc do długowłosych).\" jesteś z nim z powodu wyglądu gdyby był taki jak ja to byś go olała :-(

dalej zdaje sie napisałam cos o charakterze. czyzbys nie zauwazył? wygląd jest tylko miłym dodatkiem a to charakter i osobowosc sprawiają ze jestesmy z kims dłuzej

Gość Ksiezniczka84
no oczywiscie ze charakter jest wazny zwiazek z kims dla samego wygladu jest plytki na chwile

Gość Ksiezniczka84
stanczyk ale kazdemu sie podoba co innego wiec teoretycznie kazdy ma szanse tylko musi znalesc wlasciwa osobe

nie musisz mi wierzyc. zresztą napisalam ze dla innych pewnie bylby calkiem przeciętny wiec nie jest jakims superprzystojniakiem. poza tym pewnie nie wytrzymalabym prawie 2 lat z kims kto ma ładną buzie i nic wiecej

Gość Ksiezniczka84
otoz to na dluzej potrzeba cos wiecej niz tylko ladnej buzi

i nie wytrzymałabyś 2 lat z kimś kto ma brzydką twarz :-D księżniczka niektórzy są skazani na samotność nie mają niczego czym by mogli zachwycić drugą osobę żadnych atutów!!!

Gość Ksiezniczka84
zakochany stanczyk uwazasz ze nie masz zadnych atutow? moze masz zbyt niskie poczucie wartosci?

Gość Ksiezniczka84
moze tylko ty tak uwazasz? a ile ty masz lat?

Gość Ksiezniczka84
jasne

Gość Ksiezniczka84
mhm taaaaa

Gość Mi sie strasznie podoba
taki jeden co ma własnie 1.68,sama mam 1.75,więc chyba nie mam szans:(

Gość No widziszu mnie ma
ale pomysl,chciałbys miec dziewczyne wyzszą od siebie? Ja sama nigdy nie chcialam miec faceta nizszego,ale strzała amora mnie trafiła...ponoc niscy faceci lubią wyzsze zeby porawic sobie 'linię' :D ale chyba nie w tym przypadku...:(

a co ja tam mogę lubieć jak i tak żadnej nie będę miał niską nie będę miał bo niskie chcą wysokiego średnią nie będę miał bo średnie chcą wysokiego wysoką też nie będę miał bo wysokie chcą wysokiego a jak już którejś nie przeszkadzałby mój niski wzrost to z kolei przeszkadzałby jej mój brzydki wygląd albo trefny charakter

Gość eeeeeeee tam...
dawaj biore Cie bede jak ulal mam 153 cm jestem zgrabna i ładna piszesz sie?

Gość co myslicie w tej kwestii
dlaczego uwazacie mnie za faceta? nie jestem facetem, ktory ma 168cm i mowi o sobie ze ma swietny charakter. jestem dziewczyną, ktora chciała dowiedziec sie jak inne dziewczyny zareagowałyby na faceta, ktory jest niski, za to nic mu nie mozna zarzucic pod wzgledem wyglądu czy charakteru. jak widze niskie dziewczyny raczej nie miałayby z tym problemu(sama nie jestem wysoka). dziwne ze mozna byc czasem olanym tylko z powodu wzrostu, bo wysokie dziewczyny raczej nie zwrocilyby na takiego uwagi. moim celem nie bylo stworzenie "narzekalni" ;)