Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie w tej kwestii

chlopak 168cm

Polecane posty

ten temat został napisany w taki sposób ze rzeczywiscie mozna pomyslec ze jestes facetem:D. no rzeczywisce Stańczyk i inni \"przegrani\" potrafia tylko narzekać. zajelibyscie sie czyms pozytecznym!

Gość u p u p

Gość taki kolo
z obserwacji wiem ze tak niski koles najlepiej wygląda chyba z taką 150-155cm a jeszcze jak ona jest drobna to juz w ogole fajnie. znam taką parę. napewno nie wyglądają gorzej niz wysokie pary.

Gość u p u p

zakochany stańczyk - Ty masz zupełnie inny problem niż wygląd. Ty jesteś trochę hmm... \"ciężki w myśleniu\". Podejrzewam, że to jest główny problem w Twoich kontaktach z kobietami.

ja też nie mam szans na cokolwiek :) choć jestem całe 2 cm wyższy :D jestem zbyt beznadziejny ale ja nie o tym :) Mamy parę przykładów niskich, brzydkich i sprawiających wrażenie pozbawionych pozytywnego charakteru ludzi którzy mają żony... choćby taki jeden polityk. Więc jednak chyba wszystko jest możliwe :classic_cool:

a moj tata ma 163cm i tez ma zone:D ale fakt faktem jest bardzo inteligentnym i wszechstronnym człowiekiem, brzydki chyba tez kiedys nie bym...to wszystko robi swoje jak widac:)

Gość po co sie pozniej martwic
trefny charakter to juz jest porazka... i niewazne ile facet ma wzrostu :o

Gość dokladnie tak...

Gość NiUniA1234...
każdy facet znajdzie dziewczynę nie zależnie od wzrostu :P ja mam 162cm mój obecny ma 174cm i jest kochany :* za to wcześniej moi ex mieli od 180cm w górę i byli beznadziejni tzn. uważali się za nie wiadomo jakich przystojniaków, mieli wysokie ego etc poprostu porażka :o... podsumowując w związku nie liczy się wygląd (wzrost) tylko MIŁOŚĆ, charakter i podejście do życia ... .

nie każdy. To kłamstwo :) Ja na 200% nie znajdę... bo nie dość że za ładny, wysoki i dobrze się prezentujący nie jestem to dodatkowo nie mam jeszcze interesującej osobowości 🖐️ więc proszę nie kłamać

Gość moze raczej powinno byc
powiedziane: jesli facet jest w miare interesujący i niepaskudny to znajdzie dziewczyne bez wzgledu na wzrost...bo to ze kazdy znajdzie to chyba za duzo powiedziane:P...chociaz moze nie...niby kazda potwora znajdzie swojego amatora. jednak znam kilku kolesi ktorych po prostu nie widze w związkach(i nie chodzi tu o wzrost), np. *chlopak 189cm, wychudzony, z okropna cerą, dziwacznymi poglądami i zerowym poczuciem humoru. ogolnie kojarzy mi sie z grabarzem. *albo inny: ok. 170 cm, szczurza twarz i brązowe zęby, zgrywający wielkiego cwaniaka...Tacy ludzie rzeczywiscie moga miec problemy.

Gość upuupuupup

Gość wedlug mnie szczurza
to taka chuda, trojkątna + duze wystające zęby

Gość mam 179cm i nigdy nie mialem
dziewczyny :(

Gość to jakis zart
jesli masz duzego wac.. to kazda poleci nawet jak masz 1.50 m w kapeluszu:D:D:D:D