Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hoola

powiedziec kocham?

Polecane posty

hmmm otoz od 8mc spotykam sie z chlopakiem jestem w nim zakochana ale jeszce nie powiedzielismy sobie \"kocham\" ja jetstem pewna swoich uczuc ale cos mnie blokuje przewd wyznaniem ich. wolalabym zeby to on pierwszy mi to powiedzial i moze boje sie ze wystrasze go jak mu powiem co czuje. co powinnam zrobic? jak to jest u was?

Gość równouprawnienie
zyjemy w takich czasach że zarówno "on" kal o "ona" moga pierwsi powiedzieć kocham jeśli jestes tego na 100% pewna - powiedz Mu to ! a przynajniej będziesz wiedziała czy on traktuje Cię na poważnie, czy nie

boje sie ze on sie wystrasz, ze to takie zobowiazujace

Gość równouprawnienie
po 8 miesiącach spotykania, nie powinien się wystraszyć to normalne że rośnie uczucie między dwojgiem ludzi a jeśli się wtraszy, to znaczy że nie traktował tego jako poważny związek a tak wogóle to ile macie lat ?

Gość nie mów pierwsza
zachowuj się jak KOBIETA

Gość taki kloc nic wiecej
ja mam 23 on 26 to powiedziec czy nie? kobiety nie mowia pierwsze? jeszce jest taka sprawa ze on nie czesto mowi o uczuciach, to ze mu zalezey widze po zachowaniu a nie po slowach.... moze dlatego mie mowi mi ze kocha, no chyba ze nie kocha:(

ja mam 23 on 26 to powiedziec czy nie? kobiety nie mowia pierwsze? jeszce jest taka sprawa ze on nie czesto mowi o uczuciach, to ze mu zalezey widze po zachowaniu a nie po slowach.... moze dlatego mie mowi mi ze kocha, no chyba ze nie kocha:(

Gość równouprawnienie
mężczyźni często mają problem z wyrażaniem, w formie słownej uczuć - a zwłaszcza jak im właśnie zależy na danej kobiecie może i dziwne, bo wiele facetów powie spotkanej niedawno lasce kocham cię by zaciągnąć ją do łóżka, ale jak im na niej zależy to cierpliwie zwlekają i boją sie zrobić pierwszy krok nie musisz od razu mówić "kocham Cię", mozesz zacząć od powiedzenia mu że bardzo Ci na nim zależy i kwitnie w Tobie głębsze uczucie, i zobaczyć jaka będzie jego reakcja

Gość nie mów
czekaj

to chyab zaczne ze mi zalezy;) nysle ze on nie traktuje mnie jak przelotna zanjomosc, w koncu jestesmy doroslymi ludzmi i raczej powaznymi;P

hmmm obawiam sie ze jak ja pierwsza nie powiem to on sie nie odwazy,

Gość równouprawnienie
ja pierwsza wyznałam miłość mojemu chłopakowi, on też nie umiał się przełamać, a widziałam że mu zależy pierw nie odpowiedział nic konretnego, ale na następny dzień przyszedł i wręczył mi list, który pisał cały wieczór - napisał w nim o swoich uczuciach do mnie, planach na przyszłość i o tym że trudno mu to wypowiedzieć potem wszystko szło bardziej gładko, przestał się bać, krepować wokół mnie, i otwarcie zaczoł mówić o sowich uczuciach, bo wiedział ze obydwoje czujemy do siebie to samo

to super:) tez musze sie przelamac:)) a po jakim czasie wyznalas mu uczucie?

Gość równouprawnienie
prędzej niż ty, po niecałym pół roku a on przed końcem roku związku mi sie oświadczył

Gość równouprawnienie
powodzenia w zwiazku :) uciekam do kuchni robić obiadek

dzieki:) tez bym chciala zeby mi sie oswiadczyl;PP