natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 tabletki biore 8 miesiecy (mercilon) kazde opakowanie koncze w piatek a okres przychodzi w poniedzialek. tym razem juz 2 dzien czekam na okres, zawsze mzialm tego samego dnia a teraz jakos sie boje.... dodam ze lekow zadnych nie bralam, alkohol pilam raz ale niewiele ( to bylo jak wzielam pierwsza tabletke zopakowania ) a teraz brak krwawienia z odstawienia. dziewczyny co to moz ebyc pomozcie?? nie wierze ze tabsy niezadzialaly i jestem w ciazy...a moze jednak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Lipiec 10, 2007 Zrób test, jeśli tak się boisz.Krwawienie ma wystąpić w czasie siedmiodniowej przerwy, czyli może się pojawić nawet siódmego dnia. I zupełnie nie ma znaczenia, że \"u mnie zawsze...\". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajjjjjjaaaaaaaaa Napisano Lipiec 10, 2007 wejdz na ''czy zaczla ktoras w ciaze biorac yasmine'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 zapomnilam dodac ze mam plamienie ale takie bardzo male.... z testem jeszcze troche poczekam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała brunetka Napisano Lipiec 10, 2007 biorąc tabletki to nie jest tak że zawsze dostanie się okrs w ten sam dzien co poprzednio.....na to się ma cale 7dni orzrwy....mi np ok6,7 opakowania się przesunąl tzn nie dużo bo zawsze mialam z rana potem z wieczora....teraz w poludnie......ale np znam osoby ktorym poprostu się @przestawił o jeden lub dwa dni....... ale równiez to może byc to że masz źle dobrane tabletki........ My tu nic nie pomożemy, do lekarza musisz pójśc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacuskabb 0 Napisano Lipiec 10, 2007 mam nadzieje, ze dostaniesz ten okres........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Scooby 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Też kiedyś miałam taką jazdę, okres dostałam dopiero 5 dnia, a nie zmieniłaś godziny brania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 nie zmienilam godziny brania. troche panikuje choc wiem ze niby nie mam powodu bo tabletki chronia prawie w 100 %. mam mikroskopijne plamienie ale jest ono jekko brazowe. czy to moze byc wlasnie to krwawienie z odstawienia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nowa346 0 Napisano Lipiec 10, 2007 najwyzej bedziesz mamusia tak jak ja za 3 dni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 hmmm tylko ze ja nie chce... nie po to biore tabsy zeby zajsc w ciaze a wrecz odwrotnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fikumas Napisano Lipiec 10, 2007 Nic się nie martw, jeśli brałaś tabletki regularnie, nie ma opcji żebyś była w ciąży!!!! Ja też biorąc Jeanniene, miałam takie miesiące że w ogóle nie dostawałam okresu w czasie 7-dniowej przerwy, a lekarz powiedział mi że to normalne...w zależności od tabletek :) Głowa do góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziewczyny nie rozumiem was Napisano Lipiec 10, 2007 jak nie ma opcji że nie jest w ciąży?..jest taka opcja....tabsy chronią w 99,9%....więc jeśli autorka ma pecha to znajdzię się w tym nieszczęsnym procencie...było tu już kolka topików o tym jak kobiety regularnie przyjmując tabsy wpadły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 fikumas a jakie bralas tabletki?? ja biore kazda tabletke idealne o tej samej porze, nie przyjmuje zadnych lekow jak zaczelam brac pierwsza tabletke z opakowania to troche wypilam ( ale malo i nie wymiotowalam ) ale stres jest;/ test kupilam jutro rano robie;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Lipiec 10, 2007 nie martw się okres przyjdzie:) Może wieczorem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 wczoraj mial przyjsc ;/ (tak jak zawsze) a ja nadal czekam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 upup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spokojnie to tylko awaria 0 Napisano Lipiec 10, 2007 Biorąc tabsy miałam @jak w zegarku.Aż w pewnym miesiącu nic przez caluśkie sześć dni.Myślałam,że padnę na zawał.Ale potem dostałam a w następnym miesiącu znowu, że tak powiem o 10 rano w poniedziałek.A w to obniżenie skuteczności przez alkohol to w ogóle nie wierzę(chyba,że wymiotowałaś)bo tyle co ja wódki i piwska wypiłam to naprawdę:)Tyle,że na moich pigułkach nie było wzmianki o alkoholu.Tylko raz spotkałam się z tabsami którym w ulotce zaznaczono,że alkohol może obniżyć skuteczność.Szczęściem,nie ja sprawdzałam jej skuteczność,ale ta dziewczyna też nie zaszła,choć też czasem piła. Będzie dobrze,spokojnie:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Lipiec 10, 2007 na mojej ulotce tez nie ma nic o alkoholu. czytam i czytam topiki o tabsach i alkoholu i raz jest napisane ze obzniza a raz ze nie. panikara jestem bo dziecka nie planuje narazie;/ dzieki za wsparcie :** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach