Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metallllica

Moja ukochana metallica

Polecane posty

Gość Metallllica

Czy ktos moglby przetlumaczyc mi slowa?? blagam :) So close no matter how far couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are and nothing else matters. I never opened myself this way Life is ours we live it our way All these words I don't just say and nothing else matters Yeah trust I seek and I find in you. Every day for us something new. Open mind for a different view. And nothing else matters. Never cared for what they do Never cared for what they know And I know. So close no matter how far couldn't be much more from the heart. Forever trusting who we are and nothing else matters oh yeah. Never cared for what they do Never cared for what they know And I know. Never opened myself this way Life is ours we live it our way. All these words I don't just say And nothing else matters. Yeah trust I seek and I find in you. Every day for us something new. Open mind for a different view. And nothing else matters. Never cared for what they say Never cared for games they play I never cared for what they do I never cared for what they know And I know. Nothing else really matters.

Nothing Else Matters Nic innego się nie liczy Jesteśmy sobie tak bliscy Niezależnie od tego, jaka odległość nas dzieli Nasze serca nie mogą już sobie więcej ofiarować Ufać będziemy sobie zawsze I nic innego się nie liczy Nigdy nie otwierałem się w ten sposób Ale to przecież my decydujemy jak chcemy przeżyć życie Tego wszystkiego nie mówię ot tak sobie Nic innego się nie liczy Szukam ufności i znajduję ją w tobie Każdy dzień odkrywa dla nas coś nowego Umysły nasze są otwarte na odmienny punkt widzenia I nic innego się nie liczy Nigdy nie dbałem o to, co oni robią I nie dbałem o to co wiedzą Bo wiem, że Jesteśmy sobie tak bliscy... Nigdy nie dbałem o to, co oni robią... Nigdy nie otwierałem się w ten sposób Ale to przecież my decydujemy jak chcemy przeżyć życie Tego wszystkiego nie mówię ot tak sobie Szukam ufności i znajduję ją w tobie... Nigdy nie dbałem o to, co oni mówią Nigdy nie dbałem o to, w co grają Nigdy nie dbałem o to, co robią I nie dbałem o to co wiedzą Bo wiem, że Jesteśmy sobie tak bliscy... Nothing Else Matters Nic innego się nie liczy tak blisko, nie ma znaczenia jak daleko nie mogło być dużo bliżej od serca zawsze ufasz kim jesteśmy nic innego nie ma znaczenia nigdy nie otwieraj się w ten sposób życie jest nasze, żyjemy na swój sposób wszystkich tych słów ja właśnie nie powiedziałem nic innego nie ma znaczenia zaufanie, szukałem i znalazłem w tobie każdego dnia dla nas coś nowego otwórz umysł na inne spojrzenie nic innego nie ma znaczenia nigdy nie przejmuj się co oni robią nigdy nie przejmuj się co oni wiedzą lecz ja wiem tak blisko, nie ma znaczenia jak daleko nie mogło być dużo bliżej od serca zawsze ufasz kim jesteśmy nic innego nie ma znaczenia nigdy nie przejmuj się co oni robią nigdy nie przejmuj się co oni wiedzą lecz ja wiem {solo1} nigdy nie otwieraj się w ten sposób życie jest nasze, żyjemy na swój sposób wszystkich tych słów ja właśnie nie powiedziałem nic innego nie ma znaczenia zaufanie, szukałem i znalazłem w tobie każdego dnia dla nas coś nowego otwórz umysł na inne spojrzenie nic innego nie ma znaczenia nigdy nie przejmuj się co oni mówią nigdy nie przejmuj się grami, w które oni grają nigdy nie przejmuj się co oni robią nigdy nie przejmuj się co oni wiedzą i ja wiem {solo2} tak blisko, nie ma znaczenia jak daleko nie mogło być dużo bliżej od serca zawsze ufasz kim jesteśmy nie, nic innego nie ma znaczenia (tłumaczenie: Cheaster) Nothing Else Matters Reszta się nie liczy To blisko prawdy nieważne gdzie najczystszą esencją życia jest ufać sobie i być sobą a reszta się nie liczy nie znałem do teraz tego uczucia wiem że życie należy do nas nie potrafię wyrazić wszystkiego lecz reszta się nie liczy dawaj siebie a odnajdziesz w sobie codziennie kogoś innego spójrz na świat w inny sposób a reszta się nie liczy nie kierując się innymi, nie martwiąc się co wiedzą, wiem, że To blisko prawdy nieważne gdzie najczystszą esencją życia jest ufać sobie i być sobą a reszta się nie liczy nie kierując się innymi, nie martwiąc się co wiedzą, wiem, że nie znałem do teraz tego uczucia wiem że życie należy do nas nie potrafię wyrazić wszystkiego dawaj siebie a odnajdziesz w sobie codziennie kogoś innego spójrz na świat w inny sposób a reszta się nie liczy nie kierując się innymi, nie dając się zwieść, nie znając ich zamiarów, nie martwiąc się co wiedzą, wiem, że To blisko prawdy nieważne gdzie najczystszą esencją życia jest ufać sobie i być sobą Tak!- reszta się nie liczy (tłumaczenie: Skali)

Gość Metallllica
nikt? :(

Gość asasas
a queen to ktoś tu lubi?poza mna rzecz jasna:)

Gość Metallllica
dziekuje :*

To są różne tłumaczenia piosenki Nothing Else Matters Metalliki: Nothing Else Matters Nic innego się nie liczy Jesteśmy sobie tak bliscy Niezależnie od tego, jaka odległość nas dzieli Nasze serca nie mogą już sobie więcej ofiarować Ufać będziemy sobie zawsze I nic innego się nie liczy Nigdy nie otwierałem się w ten sposób Ale to przecież my decydujemy jak chcemy przeżyć życie Tego wszystkiego nie mówię ot tak sobie Nic innego się nie liczy Szukam ufności i znajduję ją w tobie Każdy dzień odkrywa dla nas coś nowego Umysły nasze są otwarte na odmienny punkt widzenia I nic innego się nie liczy Nigdy nie dbałem o to, co oni robią I nie dbałem o to co wiedzą Bo wiem, że Jesteśmy sobie tak bliscy... Nigdy nie dbałem o to, co oni robią... Nigdy nie otwierałem się w ten sposób Ale to przecież my decydujemy jak chcemy przeżyć życie Tego wszystkiego nie mówię ot tak sobie Szukam ufności i znajduję ją w tobie... Nigdy nie dbałem o to, co oni mówią Nigdy nie dbałem o to, w co grają Nigdy nie dbałem o to, co robią I nie dbałem o to co wiedzą Bo wiem, że Jesteśmy sobie tak bliscy... Nothing Else Matters Nic innego się nie liczy tak blisko, nie ma znaczenia jak daleko nie mogło być dużo bliżej od serca zawsze ufasz kim jesteśmy nic innego nie ma znaczenia nigdy nie otwieraj się w ten sposób życie jest nasze, żyjemy na swój sposób wszystkich tych słów ja właśnie nie powiedziałem nic innego nie ma znaczenia zaufanie, szukałem i znalazłem w tobie każdego dnia dla nas coś nowego otwórz umysł na inne spojrzenie nic innego nie ma znaczenia nigdy nie przejmuj się co oni robią nigdy nie przejmuj się co oni wiedzą lecz ja wiem tak blisko, nie ma znaczenia jak daleko nie mogło być dużo bliżej od serca zawsze ufasz kim jesteśmy nic innego nie ma znaczenia nigdy nie przejmuj się co oni robią nigdy nie przejmuj się co oni wiedzą lecz ja wiem {solo1} nigdy nie otwieraj się w ten sposób życie jest nasze, żyjemy na swój sposób wszystkich tych słów ja właśnie nie powiedziałem nic innego nie ma znaczenia zaufanie, szukałem i znalazłem w tobie każdego dnia dla nas coś nowego otwórz umysł na inne spojrzenie nic innego nie ma znaczenia nigdy nie przejmuj się co oni mówią nigdy nie przejmuj się grami, w które oni grają nigdy nie przejmuj się co oni robią nigdy nie przejmuj się co oni wiedzą i ja wiem {solo2} tak blisko, nie ma znaczenia jak daleko nie mogło być dużo bliżej od serca zawsze ufasz kim jesteśmy nie, nic innego nie ma znaczenia Nothing Else Matters Reszta się nie liczy To blisko prawdy nieważne gdzie najczystszą esencją życia jest ufać sobie i być sobą a reszta się nie liczy nie znałem do teraz tego uczucia wiem że życie należy do nas nie potrafię wyrazić wszystkiego lecz reszta się nie liczy dawaj siebie a odnajdziesz w sobie codziennie kogoś innego spójrz na świat w inny sposób a reszta się nie liczy nie kierując się innymi, nie martwiąc się co wiedzą, wiem, że To blisko prawdy nieważne gdzie najczystszą esencją życia jest ufać sobie i być sobą a reszta się nie liczy nie kierując się innymi, nie martwiąc się co wiedzą, wiem, że nie znałem do teraz tego uczucia wiem że życie należy do nas nie potrafię wyrazić wszystkiego dawaj siebie a odnajdziesz w sobie codziennie kogoś innego spójrz na świat w inny sposób a reszta się nie liczy nie kierując się innymi, nie dając się zwieść, nie znając ich zamiarów, nie martwiąc się co wiedzą, wiem, że To blisko prawdy nieważne gdzie najczystszą esencją życia jest ufać sobie i być sobą Tak!- reszta się nie liczy