Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

jak myślicie co to za zachowanie te smsy ??

Polecane posty

Gość jaajaaaaaaa
nie badz taka niezdecydowana.. napisz teraz.. jest na promie to pozniej moze nie beda dochodzic mu smsy od Ciebie... mysle ze on tym stwierdzeniem chce ci cos uswiadomic.. i tymsamym pokazuje wczym widzi problem... bedzie czekal na odpowiedz

Gość przesadzilas z tym
moze i jego wymysl, a moze czul sie troszke "niedokochany". jesli to wymysl jak mowisz to moim zdaniem szuka jakiegos pretekstu zeby nawiazac rozmowe na wasz temat. mozesz mu odpisac to co napisalam wyzej, mozesz poczekac na jego ruch, mozesz odpisac cos za jakis czas ale wtedy to nie wiem za bardzo co :)

Gość jaajaaaaaaa
mysle ze on czeka na odpowiedz wlasnie teraz... :( napisz to co czujesz, my tego nie wiemy

Cameron zachowujesz sie jak dziecko.... Nic dodac nic ujac... Jak Ty nie wiesz nawet co mu napisac, na dodatek przetrzymujesz go (po co tak szybko odpisywac, niech sie chlopak meczy) to swiadczy o Twojej podlosci. Rozkapryszony bachor ktory bawi sie kogos uczuciami. Zamiast powiedziec mu co czujesz i przeprosic za zachowanie, to wypisujesz bzdury na forum. Powinnas byc sama do konca zycia gwiazdeczko.

Gość przesadzilas z tym
no i jest ryzyko ze jak nie odpiszesz to stwierdzi ze nie interesuje cie ten temat. moze nie napisac tak szybko bo on tez ma obawy. i co wtedy bedziesz sie zastanawiac jak go zaczepic smsem? ja juz uciekam do domu. powodzenia. i nie napisz mu czegos niemilego, wyglada ze facet sympatyczny. i zakochany, z wzajemnoscia:) Cameron on cie nie krtykuje w tym smsie tylko chce ci powiedziec jak sie czul, ze moze nie byl pewien ze ci zalezy na nim naprawde. ty tak wazysz kazdy krok, chowasz uczucia ze moim zdaniem to mozliwe.

mozesz tylko zyskac:) jesli nie zrobisz nic to moze juz nie bedziecie mieli kolejnej szansy. zastanow sie na czym bardziej ci zalezy - na nim czy na tym zeby \"byc gora za wszelka cene\". nie graj przed nim, facet jest szczery. zobacz dolozylas mu tamtym smsem a jak napisalas mu ze zalujesz to od razu sie odezwal. on sie z toba nie bawi, nie drazni sie, jest szczery. no i po takim czasie sie odezwal wiec mu zalezy. ale sadze ze nie jest glupi i tez ma swoja dume wiec nie pograsz z nim w kotka i myszke, bo moze sie wycofac gdy stwierdzi ze tak robisz. przestraszy sie ze go zranisz albo osmieszysz i po regatach.

Gość jaajaaaaaaa
a wiec?? co zrobilas?

heja sorry ale nie bylo mnie na kaffe ... wiec napislam mu tak : Mylisz się ,byles najwaznniejszy mimo iz mam paczke przyjaciol z dziecinstwa to TY byles na pierwszym miejsu zawsze,wiec to jest nieprawda ...Buzka dnarazie nic nie odpisal,jest na tym promie .. widze ze plynie do Szwecji z kumplami po alko wiec chyba będą dzis szalec...i pewnei bedzie w nocy pisał... a tak na marginesie on DOSKONALE WIE ze chcemy bobje sie pogodzic i wie ze ja zadowolna nie jestem z tego JEGO wyjazdu...kobiety Jak moge mu to pokazac,nie wiem uzmysłowic ze nie podoba mi sie to iz tam pojechał z chłopakami ???

Gość to ja pacynka
Nie pokazuj mu tego,że jesteś na niego zła ,że pojechał sobie z chłopakami na wakacje...Napisz mu poprostu,że jest Ci bardzo smutno ,ze nie możesz z nim byc teraz .....odpisał do Ci na tamtewgo smsa?

no nie nie odpisal na tego drugiego smsa niestety :-(( plynie promem do Szwecji teraz... brakuje mi go straszliwie ..... ale i jestem zła ze pojechał tam :-((

Gość tez tak mialam
powiem tylko tyle: PIERDOL GO!

Gość tez tak mialam
laska kurde nie rozumiesz ze on cie nie kocha? widocznie mial chwile slabosci, popil to go wzielo na smuty, potem wytrzezwial, doszedl do siebie i nie jestes mu juz potrzebna dziewczyno moj ex robil to samo, nie takie rzeczy mi pisal, chcial wracac itp a wszystko to byly tylko puste slowa ten twoj to widze ze taki sam jak i moj pieprzony egoista kiedy ty piszesz on cie zlewa, gdy milczysz dluzsza chwile, on nie wie co u ciebie, to sie odzywa chcac sie przekonac ze nadal ma cie w garsci

ale dlaczego ty jesteś zła,że pojechał bez ciebie? przecież nie jesteście razem? poza tym on tam pojechał z kolegami, po co im kobieta do męskiego wypadu??? i po cholere właściwie chcesz mu pokazać,że ci się to nie podoba?? pojechał to pojechał, jest wolny, może robić co chce.

bzdura !!! przeciez mowie iz pisał mi ciagle3 na trzezwego przed wyjazdem i w czasie podrózy Na TRZEZWO !! jak popil napisal jedynie ALE SIE NAPIŁEM - koniec smsa albo PIJEMY Z KUMPLAMI.... no ale z drugiej strony to jzu sama nie wiem... :-((

---- o kuzwa ja pierdziele ------ bo my mimo rozstania zadne z nas z nikim nie jest ,czesto sie widujemy,codzien smsy i gg ,telefony itd,... wiec On troche tym wyjzadem chcial mi pokazac zebym żałowała tego rozstania -JA podjelam ostateczną decyzje.... tylko zwlekamy z ty mpogodzniem :-(( a nwet byl u mnie kilkarazy po rozstaniu na kawie ( i nieraz nie kończyło się to tylko kawą...) JUZ SAMA NIE WIEM ...

Gość tez tak mialam
chcialabym sie mylic, ale na moje oko on mial po prostu chwile slabosci... ile juz razem nie jestescie? gdyby Cie kochal to by z Toba nie pogrywal, po prostu by wrocil nie napraszaj sie, nie pisz pierwsza, nie pisz wylewnych smsow, nie nalegaj na nic

dzisiaj jest w ogole rocznica naszego zapoznania sie:-(( ale w sumie my nigsy roc\\nix nie obchodzilismy a po drugie on nie mial glowy do dat i zawsze je mylił ! ale radzicie napisac cos w zwiazku z tą data??

w ogóle jestem bardzo miło zaskoczona że taki byl oddzew na moj temat BAARDZO DZIEKUJE :-)) ZWLASZCZA dZIEKUJE : ---- jaaaaa --bo to ona mnie namówial abym przeprosiła i On od razu po tym napisal mi sms ,jakies 5 minut po moim smsie ale bede pisac co i jak .. a radzicie mi terta do Niego naopisac czy jzu odpuscic dzis..w sumei napislam dzis piersza z przeprosinami wiec teraz powinien on...wiem tez ze ma bardzo duz juz wyslanych smsow wiec moze oszczedza.. Co robic :-(( on sie dobrze bawo z kumplami a mnie szlak trafia :-((

nie ma nikogo ? :-(( a naprawde mi pomogliscie dzisiaj ... ale mysle ze przeciez NIE moge sie narzucac...a z drugiej stronuy nawet takie glupie smsy zblizają do siebie :-(( no ale nie wiem juz sama ...

napisz mu czy ją wspomnienia mu odeszły ... --------------- z tej racji że sie nie oddzywa a jak mu wróciły wspomnienia to sie oddzywał. zobaczysz czy zakuma o co Ci chodzi :)

ale ja nie umiem zajac sie soba, nie umiem o niem NIE MYSLEC :-(( chcę wierzyc ze wszystk obedzie okey...najbardziej by mchcialm wiedziec ze on jeszcze mnie kocha....gdzy cos tego nie widac ..:(((

ja bym napisała chyba ... nie wytrzymała bym tego ... zresztą możesz napisac zwykłego smsa co słychać? jak waację mijają ... co za problem ///

Gość aaa__________
Olej go...moim zdaniem to niezły pijak!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaa__________
ja tak mysle

nie wytrzymlaam i napisalam ze minely wlasnie dzis te lata od naszeg zapoznania i czy pamieta poczaki i w ogole ja kwczasy itd.. nie wytrzymalam :-(( no i napisalam ...

napisal mi smsa ,teskt piosenki Varius Manx : Kiedys znajde dla as dom,z wielkim oknem na świat,znowu zaczniesz ufac mi,teraz śpij... potem dodal tekst :ładna piosenka ,tylko na koniec nie potrzebnie dodawał : idziemy popic...