Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

jak myślicie co to za zachowanie te smsy ??

Polecane posty

Gość kierkie
jest takie przysłowie "nie rozdrapuje się starych ran" lub ""nie oglądaj się za siebie" pozdrawiam.

heja -:) nie mam dostepu do neta bo piorun mi walnąl w komputer :-( teraz jestem u kogos na kompie hce si ę godzic czy nie .... Jak bedemiec kompa to nmapisze dokladnie wszystko.... ale Madlenko masz duzo raci i dziekuje Ci kochana :-) napisla mi dzis sms o 5 ranoi ze mnie nigdy ei zdradzil a umawiala sie z kumpelami dopiero po zerwaniu naszym i ze moglam tak zrobic ze bysmy sie pogodzili a nie zrobiłam i a na koniec ze wlasnei konczy impreze a byla 5 ranoi...wiece sama juz nei wiem co o Nim myślec...

Gość Ewa154943132
z ta impreza - jesli tak o niej pisze to pewnie jest tak ze wcale jej nie bylo ale chce cie troche ukarac. moze tez czuje ze za bardzo sie otwiera i nie chce zebys sie stala zbyt go pewna. chyba to wynika z jego leku. jestem tez zdania ze powinniscie pogadac szczerze i twarza w twarz.

Gość to ja jeszcze cos powiem
Kurcze, przeczytałam wszystko i wam zazdroszczę , naprawdę, on cie kocha to widac, i jednoczesnie się boi, że cie znów straci. Inaczej by ci nie odpisywał a tym bardziej zdawał relacji z imprez, bo jakiż wtedy miałby w tym cel? ..I schowaj dume do kieszeni:)

mozna wchodzic dwa razy do samej rzeki.. ja weszlam i nie zaluje... tkiqwe w tymzwiazku juz 2 lata i jest the best

zgadzam sie z Misia. Ja i moj maz rozstalismy sie na kilka lat, a potem do siebie wrocilismy. Teraz jestesmy malzenstwem i jest super. Takze moze sie udac, wg mnie nie zdarza sie to czesto. chyba tam gdzie ludzie sie naprawde kochaja.