Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tak barzdzo boli

wiem ze mnie potepicie ale...

Polecane posty

jezeli juz jej nie zobaczysz to szybciej zapomnisz a moze akurat zaskoczy cie ! minie jej szok i moze zmieni zdanie . dla szczescia dla milosci jak mowisz tej prawdziwej mozna poswiecic duuuuuzo!poswiecic i zaryzykowac.

Gość ach ci faceci
Najpiękniejsze i najbardziej kuszące jest to co nieosiagalne. Żona dla ciebie kiedyś też była wyjątkowa, skoro obiecałeś jej miłość i wierność po grób. Gdybyś zdobył jej przyjaciółkę, po jakimś czasie czar by minął, a rodzina zostałaby skrzywdzona. nic dobrego z tego nie wyniknie. wychodź jak ona przychodzi.

Gość to tak bardzo boli
nie wiem czy chce ja przestac widywac chce moc chociaz marzyc o jej czulych dloniach o jej pocalunkach o niej calej jest dl mnie nie spelnionym marzeniem ja to wiem ze kochal bym wlasnie ja do konca nie umie tego wytlumaczyc ale wiem ze to jest milosc po grob moc ja widziec jest dla mnie wielkim bolem ale zarazem radoscia to nie tylko pozadanie to chec opiekowania sie nia troszczenia to chec moc zestarzec sie przy niej i umrzec ........chce ja kochac chociaz w marzeniach moze za kilka kilkadziesiat lat moje marzenie bedzie jawa bede czekal zawsze moze to glupie dla was nie zrozumiale ale tak czuje

Gość no to pech
ale takie marzenia nic dobrego nie wnosza .uwazam ,ze powinienes sie zdecydowac czego chcesz.nie byles zauroczony zona gdy sie zeniles?to gdzie teraz sie to uczucie podziało?

Gość kierkie
no wiesz skoro ta twoja zona cie zdradzila i na dodatek ma dziecko z innym facetem to co tu gdybac!!! ty tez mozesz sobie pozwolic na maly romansik z tą w której jestes obecnie zadurzony. moze po tym zobaczysz że nie jest doskonała (jak każdy) i ci przejdzie...

Gość to tak barzdzo boli
jest takie samo jak bylo nic sie nie zmienilo dlatego wiem ze kocham tamta

Gość kierkie
oszukujesz i siebie i twoja zone i "syna". daj se na luz. naprawde!

Gość samo zycie nie ty pierwszy
i nie ostatni. Moze ci kiedys przejdzie, licz na to.

Gość to tak barzdzo boli
tu nie chodzi tylko o moje uczucia jestem rozsadny ale pomarzyc moge czasami marzenia sie spelniaja kocham ja i nic tego nie zmieni nic

Gość kierkie
skoro nie chodzi o twoje uczucia to po co piszesz ten temat. ;/

Gość no to pech
Ja bym sie załamała,gdybym sie dowiedziała,że mój maz marzy o innej kobiecie!.Przeciez to katastrofa! Gorsze od jednorazowego skoku w bok.Taki wyskok mozna sobiue tłumaczyc jakims zacmieniem umysłu faceta.Natomiast takie sytuacje w których maz marzy o innej ,o jej dotyku,usmiechu itp.to koszmar dla duszy i dla mnie zupełnie nie do przyjecia.To zdrada duchowa!!!!

Gość to tak barzdzo boli
nie tylko o moje uuczucia dlatego siedze cicho i dziekuje za to co mam choc wiem ze moglo by byc lepiej chcialem tylko zrzucic to z siebie dl ulzeni jestem podly ale milosc nie wybiera ja swoja zone kocham i bede kochal ale to nie jest do konca prawdziwa romantyczna milosc i ona o tym wie oboje wiemy jestem z nia to sie liczy jezeli ona pozna kogos kogo pokocha naprawde to mozei ja bede mogl powiedziec a.... o swojej milosci mam uklad z zona