Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna inez22

potrzebuje porady

Polecane posty

Gość czarna inez22

od pewnego czasu myślę o posiadaniu kotka. nie wiem czy to przeznaczenie bo wczoraj schodze na dwór a tu 3małe kotki z matką.widocznie siedzą w piwnicy sąsiadki.bardzo bym chciała takiego koteczka, ale nie wiem czy taki podwórkowiec dziki(jak tylko się zbliżam w ich stronę od razu się chowają) się oswoi???a jeśli się oswoi to czy nie będzie miał dzikość w sobie???poza tym są 3 a ja moge wziąc tylko1.co o tym myślicie

Gość onaona ona
weź na pewno się oswoi tylko go nie wywal za 2 m-ce

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
ja tez mam dachowca, przygarnealam go z podworka, wierz mi ze sie oswoi i bedziesz zadowolona, moze ktos jeszcze wezmie pozostale. Pozdrawiam.

Gość czarna inez22
nie należę do takich osób.bardzo lubię kotki.1-go przygarnęłam kiedyś spod budki toto latka,ale po1,5roku chory zdechł:( a problemy się zaczęły po kastracji. dlatego teraz trochę bym miałą większe obawy.problem jest największy z tym że one się bardzo boją i nie wiem czy bym dała radę go złapać(nie chciałabym na siłę)

Gość ja tez nie mam
po co ci smierdzace brudne zawszone srające kocisko

kotki są super:) a małe sama rozkosz!!!:) w pwnicy mi sie kiedys ukociły.. tata to odkrył.. brałam je na rączki są super. tn były;) bardzo chciałam poznac kotka r. ale zdechł mu... to smutne.. nie poznałam go.. a mielismy tyle okazji by tak było.. ile on czasu zmarnował..

Gość czarna inez22
koty raczej są czyste,dbają o siebie .ja po prostu lubię koty i może mi robić kupki:) już nawet fajną kuwetę wypatrzyłam na allegro, ale szczerze wolałabym małego kotka od takiej matki która przebywała z ludźmi niż takiej z podwórka nie oswojonej.czy myślicie że jest różnica?czy to tylko zależy od wychowania?bo kiedyś byłam na wsi i też się okociła to te maluchy wiadomo, wcale się nie bały ludzi

Gość czarna inez22
jak mogłabym go "złapać" skoro gdy tylko dochodzę zaraz skrywają się w piwnicy?

Gość zacznij je podkarmiać
codziennie w to samo miejsce wykładaj dla wszystkich kociąt wiskasa czy jak tam to się nazywa (nie wiem, bo nigdy kota nie miałam). Któregoś dnia nie będą się już bały i po prostu wybierzesz sobie tego, który najbardziej ci sie spodoba

Gość Osobnick Y
Moja sasiadka ma kota podworkowca, jest lepszy niz jakies rasowe. Mnie sie wydaje, ze on powiniene byc psem, bo wszedzie za nia chodzi, potrafi stawac na 2 lapach itp.

Gość czarna inez22
to ja idę do zoologicznego i im kupię coś dobrego:) chociaż słyszałam że te whiskasy i kit kat-y są niezdrowe.nawet jeśli nie będzie żaden chciał do mnie przyjść do domku to chociaż coś smacznego sobie zjedzą.chociaż jedna z moich okropnych sąsiadek nie jest za dokarmianiem kotów.wiedźma;)