Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani studiujaca

ZRYWAM CAŁKOWICIE Z WSTRETNYMI TESCIAMI, czy ktoras tak juz postapila?

Polecane posty

Gość pani studiujaca

Gość Lucjaa
zrob tak poki jeszcze wam nie rozbila malzenstwa, bo potem bedzie za pozno SPIESZ SIE, WARTO

Gość łee
ja :D aczkolwiek jeszcze nie jest moją tesciową jednak już poznałam na co ją stać :o

Gość taka prawdaaa
Jeżeli Twoj małżonek jest osoba nieslychanie samodzielna i zupelnie niezalezna od tesciow (w sensie nic, zwlaszcza pieniedzy od nich nie potrzebuje) to wszystko powinno byc OK. W przeciwnym razie tesciowa bedzie go nakrecac przeciw Tobie i w koncu zrypie wam zwiazek:o

Gość pani studiujaca
moja tesciowa juz malo co nam nie zepsula nam zwiazku , pomimo ze syn nie jest w ogole zalezny od matki, ani finansowo, ani nie grozi mu spadek... moja tesciowa wie wszystko najlepiej i nie da sie przegadac ona jest pedagogiem szkolnym i jest madrzejsza od radia na nafte my i wszyscy na okolo nic niewiemy nie ma wyjscia ,taka podjelismy decyzje

Gość hhhhhhhhhhhhhjjjjjjj
moja tesciowa wie wszystko najlepiej i nie da sie przegadac ona jest pedagogiem szkolnym i jest madrzejsza od radia na naf -- i co z tego. Mądrośc to dar:) Niekazdy go ma. Miozna miec 80 lat 5 tytułów a nie meic madrosci:) Zobaczcie na jezuzsa była młody a miał mnadrosc wieksza niz starcy w synagosdze za co go tez nie lubili.. potem rzekl: jakze trudno byc prorokiem we wsłanym kraju:)