Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mol książkowy

Skąd wziąśc...?

Polecane posty

Gość mol książkowy

Witam Mam pytanko skąd wziąśc całą wersje Mein Kampf po polsku, ponieważ chciałam przeczytac z ciekawosci, nie jestem zadną naziolką itp. itd., chce przeczytac z czystej ciekawosci, a w internecie po polsku sa tylko fragmenty, a to nie to samo. Proszę o poważne potraktowanie mojej sprawy Pozdrawiam Całe Forum!

Gość ytttt
szukaj w antykwariatach... :p

Gość wziąć

Gość nudaaaaa
na emule powinno być , albo popytaj nazioli na forach oni na pewno mają

Gość nudaaaaa
sprawdzone & potwierdzone są te ksiązki w wersji pl na eMule , jedna ma 15 źródeł więc bez problemu sciagniesz sobie :o

Gość pololita
nie ma czegoś takiego jak wziąść... jest wziąć ;) tak dla informacji, wiele osób robi w tym słowie błąd, ja do niedawna też... a po co kaleczyć mowę ojczystą?

Gość mol książkowy
tylko chodzi oto że na emule są tylko fragmenty, oryginał ma ponad 700 stron, a te co widziałam na emule maja po 200-400 wiec troche mało:P Dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Gość mol książkowy
mi chodzi tylko pełniusieńkie wydanie ponad 700 stron, po polsku, zadnych fragmentów Z góry dziękuję. Pozdrawiam

Gość mol książkowy
wie ktoś skąd WZIĄĆ oryginalną całkowitą ponad 700 stronicową, wersje Mein Kampf po polsku? Z góry dzięki Pozdrawiam

Gość mol książkowy
ale Ona ma zapewne tylko fragmenty, ale spróbowac można:) dzięki za pomoc Pozdrawiam

Gość mol książkowy
napisałam, teraz czekam, kurde szkoda że tak trudno dostac całkowite 700 stronicowe wydanie po polsku, we fragmentach jest dużo ominięte a 200 stron a 700 to różnica, ciekawe co on tam na wypisywał, że zapisał tyle stron co ma encyklopedia:P Pozdrawiam

Gość mol książkowy
Cholercia, ona ma tylko te fragmenty, nie ma całej książki po polsku??? Pozdrawiam