Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka9876

teściowa na mnie krzyczy gdy wycieram pupe dziecku chusteczką

Polecane posty

Gość julka9876

dziecko ma 17 miesięcy. myję je codziennie ale gdy zrobi kupe to w dzień wycieram pupę nawilżaną chusteczką. ona na mnie krzyczy że nie oszczędzam i jestem leniwa że nie idę do łazienki by go umyć tylko używam chusteczek. może ma rację. czy rzeczywiście powinnam za każdym razem myć wodą a nie chusteczkami? jak wy robicie? czy on już jest za duży na chusteczki?

chusteczki wspaniała sprawa do tej pory używam córka już robi na nocnik, i tak czasem się bardzo przydają

Gość moj ma 5 lat i dalej uzywam
super sprawa i ma swiezutka pupe

Gość a co teściowej do tego
czy ona też się za każdym razem, gdy wyjdzie z toalety idzie się kąpać? :O

o ja ty moze je wez i i pierz a potem mocz w tym co wyprałąs i chwaj do pudełeczka i tak zacznij oszczedzac a nie taka rozrzutna jestes, ja tam piere, tylko nie prasuje ale tesciowa sie cieszy bo na pradzie oszczedzam, chciaz ubrania pozwala prasowac , ale tylkow drugiej taryfie!!!!!zastanawia sie teraz jak z papieru toaletowego zrobic podójny uzytek bo wyprac nie idzie ....ale ponos jak wyschnie doskonale sie nadaje do przybrania bukietów....

ja zawsze myje pupe jakos te chusteczki mnie nie przekonuja zawsze byly pampers a teraz nivea.biore mala do wanny i myje pupke.

Gość Alexxxa
A ja używam nadal, a właściwie mój syn sam używa, mimo że ma już ponad 4 lata. Czy wydajesz pieniądze teściowej, że tak ja to boli?

julka ... a co robi tesciowa u ciebie ? co to matka teresa, wpierdziela sie do wszystkiego zwariowac mozna,,,,nie wychowałas jej sobie to zacznij bo zwariujesz od cennych uwag

chusteczki sa super!!! myja nawilżają...nie słuchaj teściowej!!! przeciez to twoje dziecko!!!

Gość moje zdanie jest takie
ale chusteczki sa przeciez tanie wiecej stracisz wody (kasy na wode) przy podmywaniu.Jakos nie mam przekonania do chusteczek.Kiedys kupilam sobie chusteczki do demakijazu firmy Olay i tak po nich zmywalam sie woda jakas dziwna twarz mialam.

Gość ale sknera z tej teściowej
zamiast myśleć o dobru dziecka, to tylko się na kasę sępi.... ja bym tylko na to patrzyła.... co jest dla mojego dziecka dobre- a nie na teściowej fanaberie P:

Gość dgfgh
ja najpierw wycieram chusteczka pupe a potem jeszcze myje pupe dziecku...

Gość powiedz tesciowej...
zeby poszla pobiegac, jak dziecko nie ma odparzen to nic zlego nie robisz;)

Gość PUPULINA
Przy dwójce dzieci stosowałam tylko chusteczki (oczywiście obowiązkowa kąpiel wieczorem) i nie było najmniejszego problemu!!!