Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efg34gh254

dzidzia kto ją da ?

Polecane posty

Gość efg34gh254

szukam osoby która jest w ciazy a nie zatrzyma dzidzi...po co ma zostawic w szpitalu jak moze dac je mi tzw.adopcja ze wskazaniem.Stworze dla takiej dzidzi naprawde cudny dom.Niewiem gdzie juz szukac...

Gość efg34gh254
może ktoś wie nawet wśród znajomych kto jest w takiej sytuacji i szuka rodziców adopcyjnych ?.

Gość ania777
W Ośrodkach do spraw adopcyjnych trzeba wypytać o tzw. adopcję ze wskazaniem. Był już temat o tym na forum, poza tym rzeczy to się nie załatwia tak hop siup bo trzeba przejśc pozytywną weryfikację, mieć dobrą opinię od psychologa, środowiskową i przejść szkolenie. Tak więc takie rzeczy trwają gdzieś do około roku.

Gość to koszmar i szok SZOK
SŁUCHAJ!! TU NA KAFE co piąta jest w ciąży i chce się wyskrobać- ale tylko w słowach. W rzeczywistości to płytkie prowokatorki które lubią się pławić w gównie- które piszą o życiu ludzkim jako o zlepku komórek- a faktycznie- nie były i nie są w takiej sytuacji. To puste świrnięte zakomleksione stworki (hybrydy)

Gość kksksss
a ja mam takie pytanie czy osoby po 50 -stce mogą adoptowac jak mają dobre warunki,finanse,zdrowie no i checi ?www.forumginekologiczne.p

Gość Marta1983
Jeżeli mają do tego warunki to tak.. A poczekaj a napewno kilka dziewczynek się do ciebie odezwie. Ale skoro taka nie chce dziecka to z kąd masz wiedzieć jak dba o nie w ciąży? Może pali pije zarzywa coś. Dziecko w przyszłości może mieć z czymś problemy..

Gość ania777
Przed adopcją sprawdzają warunki i możliwości finansowe rodziców. Jest to taki "wywiad środowiskowy".

Gość kksksss
chodzi mi o to czy 50 latkowie mogą adoptować małe dziecko bo wiem ze np.16 letnie tak a jak to wyglada u niemowalaków ?

Gość Marta1983
musisz się zapytać tam gdzie przeprowadzane są adopcje.. Ale myślę że jest taka możliwość o ile taki człowiek starszy podoła..

Gość zuza11
Witam Jestem od niedawna na forum i bardzo intensywnie poszukuję mamy mojego maluszka. Chcemy z mężem stworzyć adoptowanemu dziecku dom pełen miłości. Może znajdzie się jakaś Mama, która odda nam swojego dzidziusia? Proszę o kontakt gg 11717009

Gość viki5
cześć!j ja z mezem tez staram sie o adopcje. wiem ze niemowlaka można adoptowac max.do 40 lat.nie może byc więcej.później juz tylko dzieci starsze można. OAO bardzo sceptycznie podchodzi do adopcji ze wskazaniem. a ich procedury tak trzeba przejść.

My również pragniemy adoptować maluszka , więc jeśli czyta to jakaś kobieta która nie może z jakichś powodów wychować swojego dziecka proszę niech skontaktuje się z nami . Jesteśmy rodzicami adopcyjnymi dla dwuletniego chłopczyka i chcielibyśmy by nasze słoneczko miało rodzeństwo. Mój nr gg 11165367 e-mail: alis33@gazeta.pl

Gość Minoga
Nie bede oryginalna piszac, ze wraz z mezem pragniemy miec dziecko. Chlopczyk czy dziewczynka...bedzie kochane. Najwazniejsze, ze bedzie naszym wymarzonym dzieciaczkiem. Bedziemy o nie dbac i kochac jak wlasne. Jesli jakas mama szukajaca rodzicow dla swojego malenstwa, zechce sie z nami skontaktowac, bedziemy bardzo szczesliwi. Nasz e-mail: zaproszona@poczta.fm lub g-g 10559807

Gość Viki2055
Poszukujemy mamy, która z jakichś powodów nie może zatrzymać Swojego maleństwa i pragnie je oddać ludziom, którzy otoczą je miłością i ciepłem do adopcji ze wskazaniem. Jeśli chcesz by Twojemu maleństwu w życiu nic nie zabrakło proszę napisz do nas Viki2055@wp.pl gg10971608