Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusiii

Piosenki na pierwszy taniec

Polecane posty

Gość Lusiii

nie wiem jaka piosenke mamy wybrac na pierwszy tanie może ktos zna jakieś??

Gość nina_s
ja mam Lady Pank "Zawsze tam gdzie ty",a chcesz tańczyć jakiś walc?czy nic wyuczonego?bo do rodzaju tanca musisz wybrać odpowiednią piosenkę

Gość do nina_s
ja tez zastanawiałam sie nad lady pank. I jak ja zatanczycie? macie jakies wyuczone ktoki?

Gość do nina_s
kroki miało byc :)

Gość a ja biore
Eric Carmen - Haungry eyes (kawalek z Diry Dancing)

Gość nina_s
właśnie nic nie mamy wyuczonego-bo nie ma czasu!mamy teraz remont itp. troche sie tego boje,ale myśle ze jakoś sie uda kołysać w rytm hehe . przesłuchałam mnsóstwo płyt,ale w koncu stwierdziłam ze chcę polską piosenkę i ta mnie najbardziej przekonuje;-)

Gość do nina_s
N o ja tez własnie mysle raczej o kołysaniu niestety boje sie strasznie wszystkich tańcow bo nieumiem tanczyc tzn w parach :( na kurs tez nie bedzie czasu, wesele we wrzesniu

Gość nina_s
no ja też wesele we wrześniu ,też nie umiemy tanczyc... ale myśle ze jakos sie uda pokonac ten pierwszy taniec;-powiem gościom zeby zrobili koło dokoła nas to nie bedziemy sami na srodku sali eheh

Gość my będziemy tańczyć
Krajewskiego "Wielką Miłość":-)

Gość pierwszy taniec
moj mąż też nie umie tańczyć,10 lat temu gdy braliśmy ślub jakoś go nauczyłam chociaż dwa na jeden.Pierwszy taniec jakoś przetanczyliśmy.Ogólnie na weselu był tłok na parkiecie tak ze poźniej wszelkie niedoskonałości ginęły w tłumie :).Do dziś nie umie tanczyć,ale przecież całe zycie człowiek nie tanczy i nie o taniec chodzi w małzenstwie :).Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze żcia. :)) Moja 10 rocznica zbliża się wielkimi krokami,a wydaje sie że yło to tak niedawno :)

Gość a mi się nawet podoba
piosenka na pierwszy taniec musi być rytmiczna. Inaczej ciężko ją zatańczyć. Ja planuję Krawczyka Tylko ty, tylko ja. Fajna do tańczenia

albo Bojesteś ty na przykład

świetna jest też na pierwszy taniec Za tobą pójdę jak na bal

A my myślimy nad Anita Lipnicką \"Zamigotał świat\" lub Piasek &Chojnacki \"Niecierpliwi\":-) co myślicie? Kancelaria tez jest świetna ale mamy ja na koniec

Gość lusiii
tez myslę nad "pierwsza miłość " Krajewskiego, albo "kochać" Szczepaniaka ale najbarzdiej mi sie podoba muzyka z filmu "uwierz w ducha" pisoenka ma tytuł "Unchained melody" zespoł Righteous Brothers:)

Polskie * Bo jesteś Ty - K. Krawczyk, * Być z Tobą - Bajm, * Chcę tu zostać - Farba, * Dopóki jesteś - Skaldowie * Ja jestem bogaty - M. Bajor, * Jesteś blisko mnie - N. Kukulska, Piasek, * Każdemu wolno kochać - J. Połomski, * Kochać - P. Szczepanik, * Kochać i pragnąć - Magma, * Kochaj mnie i dotykaj - T. Żółtko, * Kołysanka - Sumptuastic, * Magiczne słowa - Ziyo, * Mały Książę - K. Sobczyk, * Nasz najpiękniejszy dzień - Eleni, * Niebieska piosenka - G. Tomczak, * Nie Znajdą Nas - M. Bajor, * Niebo pełne gwiazd - De Mono, * Niebo z moich stron - Czerwone Gitary, * Niech mówi serce - R. Gawliński, * Oczarowanie - Z. Wodecki, * Ona i on - A. Gadowski, * Prócz ciebie nic - Kayah, K. Kiljański, * Przetańczyć z Tobą chcę - A. Jantar, * Rozmowa z aniołem - Magda Femme, * Słowo jedyne Ty - S. Krajewski, * Ślubne prezenty - I. Jarocka, * The power of love - J. Rush, * Tylko Ty, tylko Ja - K. Krawczyk, * Tylko w Twoich dłoniach - Eleni, * Weselne dzwony - D. Holecki, * Weselne preludium - K. Krawczyk, * W perły zmienić deszcz - Universe * Wielka miłość - S. Krajewski, * Z tobą chcę oglądać świat - Z. Wodecki, * Zabiore Cię - Kancelaria, * Zakochani - N. Kukulska, * Zawsze tam gdzie ty - Lady Punk. Zagraniczne * Dance me to the end of love - L. Cohen, * First love - U. Hikaru, * How deep is your love - Bee Gees, * I will always love you - W. Houston, * Love is all around\' - Wet Wet Wet, * Nothing\'s gonne change my love for you - G. Medeiros, * Right here waiting - R. Marx, * Woman in love - B. Streisand,

Gość lusiii
niezłe to :)

nast... no piekna pioseneczka , ale pierwszy taniec???? juz na poczatku mozna sie poplakac... :O

ja wybralam \"One million bicycles\" :) ja tanczyc uwielbiam , zreszta od jakiegos czasu sie szkole, ale moj partner na slowo taniec reaguje niechetnie:D dlatego raczej bedziemy sie kolysac, moze jakis skromny piruet;)

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
"A my myślimy nad Anita Lipnicką "Zamigotał świat" lub Piasek &Ch*jnacki "Niecierpliwi" co myślicie? Kancelaria tez jest świetna ale mamy ja na koniec" Jak wy chcecie to zatańczyć? Moim zdanmiem do tańca nie za bardzo.