Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LadyBlue

Zapalenie pęcherza, a miesiączka?

Polecane posty

Gość LadyBlue

Mam ważne pytanie, a mianowicie, czy zapalenie pęcherza może opóźniać miesiączkę? to bardzo ważne, bo nie wiem czy nie jestem w ciąży, okres mi się spóźnia i teraz nie wiem, bo od wczoraj wieczorem czuję ból przy załatwianiu się. Jutro mam zamiar iść do lekarza, ale nie wiem czy nie jestem przypadkiem w ciąży. I jeszcze jedno ważne pytanie, czy zapalenie pęcherza może mieć wpływ na wynik testu ciążowego? czy to jest bez znaczenia? bo nie wiem czy jeśli teraz zrobię test to czy wynik będzie wiarygodny. Proszę pomóżcie.

Gość LadyBlue
naprawdę nikt nie zna odpowiedzi na moje pytania? Proszę, pomóżcie mi

test możesz zrobić bez problemu. zapalenie nie wpłynie na jego wynik. takie zapalenie pęcherza może opóźnić miesiączkę. powiedz lekarzowi że nie wiesz czy jesteś w ciąży i wtedy on dobierze bezpieczne leki. ale idź jak najszybciej bo cię to będzie męczyło :(

Gość LadyBlue
a po ilu dniach od rzekomego zapłodnienia najlepiej zrobić test? żeby wynik był jak najbardziej wiarygodny? czy po 13 dniach już mogę robić i wynik będzie prawdziwy?

tak, ale 13 dni od zapłodnienia, a nie od stosunku! to jest ważne! ale tobie już się okres spóźnia więc powinien wyjść poprawny wynik.