Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melebellla

Mam ochote na sex a nie ma nawilzania, jestem przerazona!

Polecane posty

Gość Melebellla

Mam ochote, partnera, swietna dlluga gre wstepna.. i sucho ; (((( help me gals!

Gość Ki ki ki ki
Ale to chyba nie o to jej chodzi tylko o to czemu naturalnie nie ma ;p sztuczne to sie zakupywuje na analika.

no wiem ze do analu to jest przeznaczone ale w sumie pewnie mozna uzyc w innych miejscach rowniez:P no a jezeli jej chodzi o to czemu nie ma nawilzenia...hm..jezeli to jest raz kiedys to ja tez tak czasem mam(ale zadko)ze chce bardzo mocno sexu a tu suhutko... tylko gorzej jak masz tak zawsze..to wtedy bym polecala chyba raczej tylko wizyte u lekarza.

Gość kochająca-konająca
ja ostatnio tak mialam i stwierdzam ze to moja reakcja na gumki. jak kochamy sie bez, wszystko jest ok

Gość fantka21
a czy bierzesz jakieś tabletki antykoncepcyjne? ja tak miałam po diane - 35. to było okropne. już ich nie biorę i wszystko jest ok

Gość No prosze
sexu jej się zachciało!!!!!!!!!!!a gotowa jesteś na dziecko????możesz przeciesz zrobić sobić sobie sama dobrze powodzenia

lubrykanty wcale nie są przeznaczone do analka1 tzn do niego też, ale najczęściej są używane właśnie przy suchości pochwy. mi lekarz sam zaproponował ajk brałam tabletki i cierpiałam z powodu owej suchości. to tak dla sprostowania :) wracając do pytania może tak się zdarzyć jak np jesteś zmęczona, albo po leczeniu zwłaszcza antybiotykami (ja tak zawsze wtedy mam). problem może też leżeć w psychice, podświadomie możesz się bać że znowu sytuacja się powtórzy i nie będziesz odpowiednio nawilżona, a w takim wypadku nie potrafisz się w pełni zrelaksować i dzieje się to czego się obawiałaś. radzę się tym nie przejmować. kupić żel nawilżający, np feminum, durex play (ten jest super bo dokładnie wiesz ile go użyć - jest z pompką i nie wyciśniesz za dużo). to żaden wstyd go używać a twoje kontakty seksualne będą o wiele bardziej satysfakcjonujące. jeżeli bardzo cię to drażni możesz poruszyć ten temat na wizycie u ginekologa, może on zbajdzie jakiś inny powód i inne rozwiązanie. powodzenia :D

Gość Nie wolno Ci się kochać
co tu rozwiazywać????nie wolno się łajdaczyć i tyle