Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrrrrrrrrrrrr

jak ja zaspokoić??

Polecane posty

Gość wrrrrrrrrrrrr

witam... mam następujący problem... od jakiegos czasu współżyję ze swoja dziewczyną.... niestety ani razu nie udało mi sie jej doprowadzic do orgazmu... myślę że wszystko ze mną i moimi "gabarytami" jest ok.... co mam zrobić i jak?? chce żeby szczytowała razem ze mną.... prosze doradźcie coś....

Gość przedziwne
jak ona nie dochodzi a ty już kończysz :) a tak w ogóle możliwe, że nie sprawia jej to przyjemności z tobą

Gość gość
Tak razem z Toba to ciężka sprawa. Najlepiej poliz jej ciipke....takie zwyczajne, ale może zadziałać;)🖐️

Gdy będziesz czuł że zaraz dojdziesz to wyjdź z niej. I pieść jej łechtaczkę.ZAWSZE :)

Gość wrrrrrrrrrrrr
k****wa... nie wiem.... z poprzednia laską problemu nie miałe.... macie jakieś triki??

Gość wrrrrrrrrrrrr
dementia a jak?? wiesz kobitka nie jestem... i nie wiem w jaki sposób??

Gość a ile masz lat
ze tego nie wiesz?

Gość jakakkaka
To co się dziwisz, ze nie możesz jej zaspokoić.

Gość wrrrrrrrrrrrr
25... tyle że jak sie z jedną było z którą problemu nie było :/ jak żeby było najlepiej... i to się panienek pytam?

Gość jakakkaka
O Bosssshhh wiesz, chlopie, od nastroju i czułych słówek nie dostaje się orgazmu.

Gość wrrrrrrrrrrrr
ja o nastroju nic nie pisałem!!!!!!!!!!!!!!!!!! jakiś pajac za mnie coś nabazgrał

Gość jakakkaka
No to może trafiłeś na jakąś nimfomankę. Rzadko która kobieta dochodzi razem z facetem. Przede wszystkim to może wystosuj trochę, a zadbaj o jej przyjemność.

Gość jakakkaka
Wystopuj.

Gość wrrrrrrrrrrrr
jakakkaka mi nie chodzi o to żeby ze mną doszła... tylko żeby wogóle doszła...... jakaś ciężka w te klocki (orgazm) jest... i juz sił nie mam.... a wrąbałem sie chyba po uszy, bo życ bez niej nie mogę...

Gość wsadzaj jej różne końcówki
od robota kuchennego - może któraś zadziała.

Gość wrrrrrrrrrrrr
moze problemem jest to ,że moja wybranka jest z silikonu i kupilem ją na allegro za 369 zł? :O

Gość wrrrrrrrrrrrr
przestań k***wa za mnie piusać!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a miała kogoś
już przed tobą?

Gość wrrrrrrrrrrrr
sory wkurzyłem się!!! ,a jak jestem zdenerwowany to mi sie trzęsie dolna warga jak k.utas na wietrze:( moze dlatego nie moze dojsc....

Gość Annnnn
a moze to Ty jestes ciezki w te klocki? niepomyslales ze tamta poprzednia mogla udawac orgazm?

Gość wrrrrrrrrrrrr
tzn zdarza mi sie jak pojem ciężkie klocki strzelać czasem :O

Gość śmieszna ta twoja historia
:D LOL!

Gość dlatego ja
Pewnie tamta udawała albo niewiele jej trzeba było do szczęścia. Podejrzewam, że to ty jesteś "ciężki w te klocki" skoro zadajesz tak podstawowe pytania. Poza tym nie ma JEDNEJ recepty na dobry seks, którą można by stosować u wszystkich z tym samym skutkiem (powodzeniem). Zrozum, kobiety są różne - nikt inny tylko ty musisz odkryć (przy pomocy wskazówek swojej pani oczywiście), czego jej trzeba i co na nią działa...

Gość Jackxl
Najważniejszą rzeczą w uprawianiu seksu nie jest sam stosunek, ale gra wstępna. Musisz najpierw przygotować partnerkę, znaleźć jej najwrażliwsze miejsca i doprowadzić do stanu mocnego podniecenia.

Gość margolino
Chłopie, nie kazda kobieta dziala wg tego samego rozkladu jazdy. Wloz troche wysilku w poznanie jej ciala, moze robisz wszystko jak z poprzednia dziewczyna, a na ta to nie dziala po prostu. Ja zeby miec orgazm musze byc na moim mezu, on to wie i zaczynamy w klasycznej, potem sie zmieniamy, zazwyczaj dochodzimy razem. Ale musisz chciec jej dac przyjemnosc, a nie odwalic robote z przyjemnoscia dla siebie, a dla niej na co sie zalapie.Moze ona czuje twoje zniecierpliwienie i tym bardziej sie blokuje. Z mezem tez dlugo nie moglismysie dopasowac, ale trzeba czasami czasu i wyrozumialosci.

Gość kamilllllllaaaa
ja zawsze mam orgazm podczas sexu oralnego-pieścisz ją językiem??????????????????????????????????????????????????

Gość dzieci jest gogle
Jackxl -- to chyba najmądrzejsza rada :D